thermografie happy healthcare

(75 minuten) Tijdens een Lichaamsonderzoek starten we met een uitgebreide anamnese (vraaggesprek) en kijk ik naar het uiterlijk van je lichaam. Daarna maak ik de -meer dan 25- infraroodopnames van alle delen van je lichaam. Het Nederlandstalige rapport spreek ik achteraf met je door in een vervolgafspraak zo’n 14 dagen na je onderzoek.

Met dit onderzoek krijg je een volledig beeld in de werking en gezondheid van alle delen van je lichaam. Ook worden verbanden gelegd tussen de verschillende lichaamsdelen. Deze informatie helpt artsen en therapeuten een relevant behandelplan op te stellen. Soms weet iemand niet waar te beginnen met verbetering aanbrengen in zijn/haar gezondheid. Een thermogram kan dan een verrassende opheldering geven. Ik verwijs je door naar artsen of therapeuten die begrijpen wat laaggradige ontstekingen zijn en weten hoe ze hiermee om moeten gaan.

Waarom kies je voor dit onderzoek

Je kiest voor dit onderzoek als je benieuwd bent naar de staat van de meest vitale delen van je lichaam; je hoofd en je romp. Ook als je geen pijn hebt, kan dit een verrassende openbaring zijn om te zien of en waar je lichaam moeite heeft je gezondheid in balans te houden.

Tijdens dit onderzoek leer je al veel over je gezondheid. Je krijgt veel tips en antwoord op je vragen, tijdens het onderzoek en de belafspraak. Door het meten van de temperaturen en het beoordelen van de patronen kan de specialist precies aangeven wat je kunt doen om de gezondheid te verbeteren of te bewaren.

Waarom een vervolgonderzoek?

Vaak dienen zich patronen en temperaturen aan die de specialist en ik een volgende keer liever niet meer zien. In het rapport wordt een advies gegeven voor een termijn waarop een vervolgonderzoek gewenst is. Met dit 2e rapport wordt de thermografische beoordeling nog accurater. Alles is erop gericht jou te helpen je lichaam gezond te houden, een leven lang.

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.