thermorgrafie stretch rainbow arms happy healthcare

(45 minuten) Tijdens een Gezondheidsonderzoek starten we met een uitgebreide anamnese (vraaggesprek) en kijk ik naar het uiterlijk van je lichaam, voordat ik de infraroodopnames maak.

Het Nederlandstalige rapport spreek ik achteraf met je door in een vervolgafspraak zo’n 14 dagen na je onderzoek

Je kiest voor dit onderzoek als je benieuwd bent naar de staat van de meest vitale delen van je lichaam; je hoofd en je romp. Ook als je geen pijn hebt, kan dit een verrassende openbaring zijn om te zien of en waar je lichaam moeite heeft je gezondheid in balans te houden.

Tijdens dit onderzoek leer je al veel over je gezondheid. Je krijgt veel tips en antwoord op je vragen, tijdens het onderzoek en de belafspraak. Door het meten van de temperaturen en het beoordelen van de patronen kan de specialist precies aangeven wat je kunt doen om de gezondheid te verbeteren of te bewaren.

Vaak dienen zich patronen en temperaturen aan die de specialist en ik een volgende keer liever niet meer zien. In het rapport wordt een advies gegeven voor een termijn waarop een vervolgonderzoek gewenst is. Met dit 2e rapport wordt de thermografische beoordeling nog accurater. Alles is erop gericht jou te helpen je lichaam gezond te houden, een leven lang.

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.