Body Remembers Trauma Therapie BRTT®

Trauma is niet dat wat er om jou heen gebeurt zoals de oorlog, de mishandeling of wat dan ook. Het is de reactie die in je lichaam plaatsvindt nadat het getuige of onderdeel was van een gebeurtenis. Het ontstaat wanneer je geen uiting mag of kan geven aan dit interne proces. Trauma is dus geen herinnering, maar een reactie.

Met de BRTT®methode ben je in staat deze diepgewortelde trauma’s, vastzittende of weggestopte emoties onder ogen te komen en te verwerken. Vaak heb je al verschillende dingen geprobeerd waarbij veel gepraat wordt. Praten is fijn, maar met praten kan je lichaam niet ontladen. En daar zit nou juist het trauma wat we willen verwerken. Een trauma zet zich namelijk vast in je lichaam. Deze therapie is de een van de veiligste manieren om diep in het lichaam te duiken en het lichaam te laten spreken. En daarna te helen.

Dat wat in het lichaam opgeslagen zit, komt er vroeg of laat uit. Steeds meer onderzoeken bevestigen dat rugklachten, reumatische aandoeningen, huidklachten, hartaandoeningen en vooral mentale klachten zoals burn-out, depressie en verslavingen, een gevolg zijn van stress, onverwerkt trauma en opgekropte emoties.  

Wanneer je dit omarmt en met zowel het lichaam als de geest aan de slag gaat, kun je dit via lichaamswerk en ademwerk op een veilige, liefdevolle manier opzoeken en ontladen. Samenwerken met je lichaam, in plaats van de problemen van je lichaam met praten over te laten gaan.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

In een sessie is er plenty tijd en aandacht voor jouw persoonlijke proces. Vooraf bespreken we een stuk geschiedenis om de oorsprong van je trauma te bepalen, je lichamelijke en mentale gezondheid te bespreken en is er tijd en ruimte om alle vragen te bespreken die je mogelijk hebt.

Daarna help ik je door de oefeningen van deze bijzondere en krachtige trauma release sessie heen.

Er is alle ruimte voor jou. Voor je emotie, frustratie, woede, verdriet; alles wat jij met je meebrengt en een negatieve afdruk achterlaat op jou leven. Wordt het niet tijd om vol in het leven te gaan staan, de regie weer in handen te krijgen?

Dit is jouw pad naar heling van je diepste trauma’s

erkend door inner yourney happy healthcarfe marielle van Tienen

Mijn eigen ervaring heeft me geleerd dat na een aantal sessies je leven een flinke positieve wending zal maken. Life changing is hier wel op zijn plaats.

Wat kost BRTT® (lichaamswerk) en/of TRB® (ademwerk)?

Complete sessies BRTT & TRB na elkaar € 229,- Dit duurt gemiddeld 3 uur, maar kan uitlopen naar 4 uur. We nemen de tijd en ruimte die nodig is.

Complete sessie BRTT óf TRB € 149,- Dit duurt tussen de 1,5 en 2 uur.

Pakket van 5 sessies € 919,- 5 complete sessies BRTT & TRB, telkens gemiddeld 3 uur, met zo nodig een uitloop naar 4 uur. In alle rust jouw stress, spanning en trauma’s aanpakken. 20% korting ten opzichte van de prijs van 5x 1 losse sessie.

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.