Spring naar inhoud

Algemene voorwaarden

Mijn vaste werkplek/praktijk bevindt zich in Zaltbommel. Hier ben je elke dag van harte welkom. Bij praktijkhouders op andere plaatsen in Nederland en België, werk ik ook op van tevoren afgesproken dagen. Deze data en locaties staan duidelijk op de website vermeld. Maak altijd van tevoren een afspraak, om teleurstelling te voorkomen.

Omdat het altijd handig is om van tevoren de spelregels te kennen, heb ik ze hieronder uitgeschreven. Hier en daar voorzien van juridische termen, omdat ik daar nou eenmaal niet omheen kan as ik het goed wil doen 😉.

TOEPASSELIJKHEID

Ik doe mijn uiterste best de Algemene Voorwaarden bij je onder de aandacht te brengen, zowel op mijn website, als bij mijn afspraakbevestigingen. Ik werk volstrekt helder en transparant en heb geen reden voor, noch behoefte aan geheimzinnigheid over mijn werkwijze. Bij mij weet je vooraf wat je kunt verwachten. What you see is what you get!

AANBOD OP MIJN WEBSITE

Op mijn website staat mijn aanbod (diensten en producten) vermeld en wat dat kost.

DE WEBSHOP

  • Mijn volledige website is SSL-beveiligd.
  • Van elke stap in je bestelproces krijgt je een duidelijke bevestiging per e-mail.
  • Jij bent zelf verantwoordelijk voor keuzes die je maakt op grond van de informatie op de website én voor het gebruik van die informatie. Hieraan kun je geen rechten ontlenen. De informatie is zorgvuldig samengesteld en dient ter algemene informatie. Zonder voorafgaande toestemming of aankondiging kan ik dit aanvullen of wijzigen.

DE CONSULTEN

Ik doe mijn best onze afspraak zo goed mogelijk in te plannen en hierover ontvang je e-mails ter bevestiging en herinnering. Mocht je onverhoopt een afspraak niet na kunnen komen, laat me dit dan uiterlijk 48 uur (op werkdagen) van te voren weten zodat ik nog iemand die een last-minuteafspraak zoekt, blij kan maken. Heb je niet op tijd afgezegd, dan breng ik je de prijs van het afgesproken consult in rekening. De enige uitzondering is een Baseline Borstonderzoek, hierbij bereken ik één Borstonderzoek. Ik vertrouw hierbij op je begrip.

HERROEPINGSRECHT

  • Heb je een product verkeerd besteld of ben je er niet blij mee? Dan kun je dit -no questions asked- binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je krijgt dan een nieuw product, of je krijgt je betaling binnen 10 dagen terug. Stuur me voor de zekerheid even een e-mail, dan weet ik wat onderweg is en kan ik er snel op reageren.
  • De verzendkosten voor retourzending betaal je zelf.
  • Producten neem ik alleen retour als de verpakking van het product en het product zelf onbeschadigd zijn.

PRIJZEN

  • De prijzen op mijn website zijn in euro’s en inclusief BTW. Eventuele verzendkosten zijn -tenzij anders vermeld- hierbij niet inbegrepen.
  • Vóór je op de website kunt betalen, wordt de totaalprijs incl. BTW en verzendkosten vermeld.

CONFORMITEIT EN GARANTIE VAN PRODUCTEN

De door mij geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur, zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. Ik sta daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan jou geleverde product.

AFBEELDINGEN EN SPECIFICATIES

Alle afbeeldingen, foto’s, tekeningen, gegevens over gewicht, afmeting, kleur, afbeeldingen van etiketten etc. op mijn website gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

KLACHTEN

Ben je niet tevreden over een product, dienst of consult dat je bij me hebt aangekocht? Neem dan zo snel mogelijk per email contact met me op. Komen wij er samen niet uit, dan kun je jouw klacht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten indienen. Het voordeel van werken met een professional die aangesloten is bij een bonafide beroepsvereniging.

OVERMACHT

Het kán voorkomen dat een product nabesteld moet worden, waardoor de levering onverwacht vertraagt, of dat het onverhoopt niet meer geleverd kan worden. In dat geval neem ik per e-mail contact met je op. Een schadevergoeding is dan uitgesloten.

TOEPASSELIJK RECHT

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden zelf, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

PRIVACY

Je persoonsgegevens behandel ik met grootste zorgvuldigheid en worden niet aan derden doorgespeeld, tenzij voor verzending van een bestelling. Ik neem je persoonsgegevens op in mijn cliëntendatabase, die ik uitsluitend gebruik om contact met je op te nemen voor bijvoorbeeld een vervolgafspraak of -als je me daar toestemming voor gegeven hebt- een nieuwsbrief (inspiratiemail). Je kunt je hier te allen tijde van afmelden. Alles wat je nog meer wilt weten over hoe ik met privacy om ga, staat op mijn website in de tab “jouw privacy”.

VRAGEN, KLACHTEN OF OPMERKINGEN

Heb je na het lezen van deze Voorwaarden, hier klachten, vragen of opmerkingen over? Aarzel dan niet contact met me op te nemen.

Een pdf-document is hier te downloaden.

Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?