Lichaamsthermografie

Preventief onderzoek met een infraroodcamera

Happy Healthcare voert preventieve gezondheidsonderzoek uit met thermografie. De infraroodcamera die ik daarvoor gebruik is veilig is en geeft geen straling af. Ook worden-als je die wilt laten onderzoeken- je borsten niet samengedrukt. Mijn hogeresolutie (HR) camera detecteert de temperatuur van je lichaam en zet die om in beeld. Omdat ik de fysiologie (en niet de anatomie) onderzoek, is dit bij uitstek preventief. Worden veranderingen in jouw fysiologische processen zichtbaar, dan zijn die met het veranderen van je leefstijl vaak omkeerbaar.

Echte preventie is de mogelijkheid gebruiken van te voren te controleren en verbeteren. Vóórdat je klachten krijgt.

De focus ligt op gezondheid. Het is jouw onderzoek en je ontvangt het volledige rapport, inclusief opnames. Hierin staat waar verbetering in de gezondheid te behalen is. Ook wordt aangegeven waar bepaalde patronen op duiden, wat weer gebruikt wordt voor vervolgonderzoek of voor behandelingen. Je krijg van mij informatie en ik leer je technieken voor preventieve zelfzorg. Zo nodig word je gericht doorverwezen (naar een osteopaat, chiropractor, acupuncturist, natuurgeneeskundige, homeopaat, arts voor functionele geneeskunde of natuurlijk naar je eigen huisarts).

Lichaamsthermografie stelt geen diagnose. Het rapport laat wél zien waar verbeteringen te behalen zijn of het geeft een duidelijke reden voor vervolgonderzoek.

De voordelen op een rij

  • Pijnloos en veilig
  • Voor alle cupmaten
  • Bij gevoelige borsten
  • Je wordt niet aangeraakt
  • Monitoren van behandeling
  • Specialisten beoordelen de studie
  • Géén röntgenstraling of radiogolven
  • Na borstoperatie (implantaten/amputatie)
  • Voor mannen en mannen van elke leeftijd
thermorgrafie stretch rainbow arms happy healthcare

Rust in je hoofd door preventief onderzoek.

Lichaamsthermografie geeft duidelijkheid over je gezondheid. Je krijgt altijd een persoonlijk rapport en tips en adviezen die aansluiten bij jouw gezondheid. Is er een verhoogd niveau van zorg? Dan verwijs ik je door voor vervolgonderzoek. Blijkt daaruit geen anatomische afwijking, dan ga ik graag met je aan de slag om het niveau van zorg naar beneden te krijgen.

Bij de lagere niveaus van zorg krijg je tips en adviezen die je zelf kunt toepassen om goed voor jezelf te zorgen. Soms zit daar ook een doorverwijzing in naar een therapeut of een (tand)arts, maar het meeste kun je zelf. Intercollegiaal overleg met je behandelaar kan natuurlijk ook, zo stemmen we de onderzoeken en behandelingen goed op elkaar af.

Wil jij je lichaam zo lang mogelijk zo gezond mogelijk houden? Volg de adviezen op en bekijk elk jaar of elke twee jaar of -en wat- er is veranderd in je lichaam, en of je alsnog aanvullende actie moet ondernemen. Zó krijg je (weer) vertrouwen in je lichaam, neem je de regie over je eigen gezondheidszorg en weet je wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Dat is échte preventie, én dat geeft rust in het hoofd! 

Je hoeft niet te wachten tot je -chronisch- ziek wordt

Wil je zelf preventief meekijken met je gezondheidsverloop? Dan is thermografie een uitstekende keuze. Dit lichaamsonderzoek wordt volgens vastgestelde protocollen uitgevoerd, waardoor resultaten van vervolgstudies uitstekend te vergelijken zijn met de ‘baseline’. Je houdt hierdoor een vinger aan de pols en kun je schakelen op het moment dat het nodig is. Volg je ergens een behandeling? Kijk dan met thermografie mee, of die het beoogde effect op je lichaam heeft.

Soorten thermografisch onderzoek

Veel vrouwen kiezen voor een Borstonderzoek, gewoon om te controleren hoe het ervoor staat en om zelf handvatten te krijgen ter verbetering. Wil je een breder perspectief op mogelijke oorzaken van verstoring of klachten die je hebt? Dan kun je ook kiezen voor een Hoofd-Hals-Borstonderzoek, een Gezondheidsonderzoek (mannen of vrouwen) of een Volledig Lichaamsonderzoek. Bij de laatste twee wordt ook gekeken naar de invloed van de darmen, de kaak, de lymfeafvoer etc. op de rest van het lichaam. Een regio-onderzoek is ook mogelijk, van alleen je armen, je benen, je buik, je schouders, je hoofd, etc. De opnames worden gemaakt vanuit verschillende gezichtspunten.

Thermografie is pijnloos, betrouwbaar en veilig, geschikt voor elke vrouw! En elke man! Van elke leeftijd!

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare