Spring naar inhoud

Lichaamsthermografie

Lichaamsthermografie past bij preventieve zelfzorg!

Het legt met een infraroodcamera en geavanceerde software fysiologische processen vast. Denk hierbij aan temperatuurverschillen en bloedvatpatronen.

Ik maak de opnames. De resultaten worden beoordeeld door IAMT gecertificeerde physicians (artsen/ therapeuten). De resultaten bespreken we in een persoonlijk consult waarbij je inzicht en voorlichting krijgt hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren en herstellen.

hoofd-hals thermografie Happy Healthcare
borst thermografie Happy Healthcare

Thermografie is een volstrekt veilige en pijnloze methode. Hierdoor kiezen steeds meer vrouwen ervoor óók hun borstgezondheid met thermografie in kaart te brengen. Na afloop weet je precies wat je kunt doen om je (borst)gezondheid te verbeteren en te behouden.

Hoe werkt lichaamsthermografie?

Lichaamsthermografie meet de temperatuur aan de oppervlakte van de huid. Mijn ultragevoelige camera meet elke millimeter, álle temperatuurverschillen, zelfs verschillen kleiner dan 0,05°C.
Als in je lichaam iets ongewoons afspeelt, zoals een ontsteking -wat een voorstadium kan zijn van een ernstiger aandoening-, is dat op huidniveau voor mijn camera 'zichtbaar'. Je huid functioneert als een projectiescherm van de verschillende lichamelijke processen. Met de camera en de meest geavanceerde software leg ik deze informatie vast, waarna de beelden door specialisten worden geïnterpreteerd.

Nuttige (borst)verzorgingsadviezen

Van elk thermogram krijg je een persoonlijk rapport (opgesteld door een Physician, dat is een in thermografie gespecialiseerd arts of therapeut). Hierin staat welk risico er eventueel te zien is. De mogelijke risico’s zijn verdeeld in niveaus. Bij het hoogste niveau verwijs ik je door naar je huisarts. Bij de lagere niveaus krijg je nuttige adviezen om je lichaam (nog) beter te behandelen en je borsten (nog) beter te verzorgen. Met deze adviezen kun je je lichaam lekker soepel en gezond houden – een leven lang!

Voor meer informatie over jouw zelfzorg, volg de Facebook-pagina van Happy Healthcare, of meld je aan voor een maandelijkse update.

De állervaakst gestelde vraag over thermografie is: wat kost het?

De overige veelgestelde vragen over lichaamsthermografie

jouw praktijk hier happy healthcare

Thermografie is geen vervanging van anatomische onderzoeken als mammografie, echografie, MRI of zelfonderzoek. Het is fysiologisch onderzoek er daarmee een aanvulling op anatomisch onderzoek. De uitslag van een thermografisch rapport is geen diagnose maar een risicoanalyse.

Wil je thermografisch onderzoek aanbieden in jouw praktijk?

Lees hier even verder

bovenrug thermografie happy healthcare
Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?