(30 minuten) Tijdens een Regio-onderzoek start ik met een korte anamnese (vraaggesprek) en kijk ik óók naar het uiterlijk van het lichaamsdeel dat je onderzocht wilt hebben. Dan maak ik de infraroodopnames. Die afbeeldingen staan ook in je Nederlandstalige rapport. Dit rapport spreek ik achteraf met je door in een vervolgafspraak zo’n 14 dagen na je onderzoek.

Jij kiest welk deel van je lichaam je onderzocht wilt hebben.

  • Hoofd/hals/nek. Een veelgevraagd onderzoek naar ontstekingen in de mond die bij een OPG onderzoek van de tandarts niet altijd zichtbaar is. Ook komen de halsslagaders, schildklier, nekwervels, sinussen, ogen en spieren van de nek in beeld.
  • Torso; bij dit onderzoek heb je een breed beeld van de rugwervels, organen van de buik, stand van de heupen en schouders.
  • Benen: bij dit onderzoek kijken we naar eventuele spataderen, stand van de heupen en de voeten. Ook verstandig bij (vermoeden van) diabetes.
  • Armen; hierbij kijken we van schouders t/m de handen naar bijzonderheden.

Tip: Wil je weten waar de oorsprong van bepaalde patronen is, of wat de onderliggende oorzaak zou kunnen zijn? Kies dan voor een Gezondheidsonderzoek vrouw, een Gezondheidsonderzoek man of een Volledig Lichaamsonderzoek.

Tijdens dit onderzoek leer je al veel over de gezondheid van je lichaam. Je krijgt veel tips en antwoord op je vragen, tijdens het onderzoek en de belafspraak. Door het meten van de temperaturen en het beoordelen van de patronen kan de specialist precies aangeven wat je kunt doen om de gezondheid te verbeteren of te bewaren.

Vaak dienen zich patronen en temperaturen aan die de specialist en ik een volgende keer liever niet meer zien. In het rapport wordt een advies gegeven voor een termijn waarop een vervolgonderzoek gewenst is. Met dit 2e onderzoek wordt de thermografische beoordeling nog accurater. Alles is erop gericht jou te helpen je borsten gezond te houden een leven lang.

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.