Spring naar inhoud

Welke voeding past bij je

Ook jij kunt je weer gezond en gelukkig voelen!

Iedereen kan zijn/haar gezondheid verbeteren en wij geven je de handvatten die je helpen dit voor stap aan te pakken en je weer fit genoeg wordt om te kunnen doen wat jij graag wilt.

Ik heb geleerd en ervaren dat onze moderne manier van leven ons ziek maakt en dat je je gezonder en gelukkiger gaat voelen als je je leefstijl meer in lijn brengt met waar je lichaam voor gemaakt is.

  • Ben je vaak ook zo moe en merk je dat grote en kleine kwaaltjes beginnen op te spelen?
  • Je gewrichten doen zeer, je hebt ineens allergieën waar je vroeger nooit last van had, die opgezette buik ook steeds, je benen die ’s avonds opzwellen, jeuk waar je maar niet tegenaan kunt krabben en steeds maar weer die stress… Je wordt er gék van!
  • Heb je van je dokter te horen gekregen dat je bloeddruk te hoog is? Of je suiker? Of je gewicht! En hoe ga je om met je pijnlijke lypoedeem?
  • Waar moet je de tijd vandaan halen om uit te zoeken wat je kunt doen om gezonder te worden? Je komt nu al tijd tekort en moet je dan ook nog uren langer in de keuken staan? En wanneer moet je in hemelsnaam dan naar de sportschool?
  • Wil jij ook nog allemaal dingen doen, maar je hebt er gewoon geen energie voor?
  • Je baalt ervan dat de aftakeling al is begonnen; je begint verdorie pas net te leven!
  • Merk jij ook dat je eigenlijk beter voor jezelf en je gezin kunt zorgen? Geef je je kinderen eigenlijk wel het goede voorbeeld?
  • Je weet je niet waar je moet beginnen vanwege alle tegenstrijdige adviezen!
  • Wil je je graag weer zo fit voelen als toen je 25 was?

Hoedan?!?!

In mijn professionele (zaken) leven stond ik bekend als een kei in het scheiden van hoofd- en bijzaken, zodat je begint met de stappen die je de meeste winst opleveren. Ik beheers technieken waarmee ik je help je doelen te bereiken. Ik neem niet zomaar alles aan en ik kijk kritisch naar voeding, stressreductie, beweging, etc. Wat werkt wel en wat niet, welke tips kun je praktisch eenvoudig toe te passen zijn en toch heel effectief zijn, wat is logisch en wat kun je het beste verbannen als mythe en fabel?

Waarschuwing!

Mijn enthousiasme kan nogal aanstekelijk zijn, voor je het weet denk je ook in verantwoorde beweging en lekkernijen! Ik moedig je aan, ik juich je toe, ik spreek je moed in en ik beantwoord je vragen.

Mijn missie komt niet zomaar uit de lucht vallen

Jaren geleden liet mijn lijf me enorm in de steek. Een aaneenschakeling van chronische uitputting, voedselallergieën, hooikoorts, huidaandoeningen, hart- en vaatziektes en darmklachten. Alles passeerde het spectrum. Lang deed ik precies wat de dokter wilde. Later -tijdens en na mijn studie Natuurgeneeskunde en Klassiek Homeopathie- leerde ik zélf nadenken en omdat ik graag alles grondig uitzoek, probeerde ik vanalles uit wat zou moeten helpen om mijn gezondheid te verbeteren en waarvan ik me beter moest gaan voelen. Veel werkte prima, weer iets anders half en soms was het middel zelfs erger dan de kwaal!

Inmiddels heb ik mijn gezondheid eindelijk op de rit en kan ik jou helpen je leven en gezondheid in eigen handen te nemen. In heldere en haalbare stappen brengen we werkbare én merkbare wijzigingen aan in je levensstijl en bepaal je zelf wat je WIL doen. Je beperkte energie of je andere lichamelijke problemen houden je niet meer tegen!

Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?