thermografie borstonderzoek happy healthcare

(45 minuten) Tijdens een Eerste Borstonderzoek start ik met een anamnese (vraaggesprek) en kijk ik óók naar het uiterlijk van je borsten, voordat ik de infraroodopnames maak. Die afbeeldingen staan ook in je Nederlandstalige rapport. Dit rapport spreek ik achteraf met je door in een vervolgafspraak zo’n 14 dagen na je onderzoek.

Tijdens dit onderzoek leer je al veel over de gezondheid van je borsten. Je krijgt veel tips en antwoord op je vragen, tijdens het onderzoek en de belafspraak. Door het meten van de temperaturen en het beoordelen van de patronen kan de specialist precies aangeven wat je kunt doen om de gezondheid te verbeteren of te bewaren.

Vaak dienen zich patronen en temperaturen aan die de specialist en ik een volgende keer liever niet meer zien. In het rapport wordt een advies gegeven voor een termijn waarop een vervolgonderzoek gewenst is. Met dit 2e rapport wordt de thermografische beoordeling nog accurater. Alles is erop gericht jou te helpen je borsten gezond te houden een leven lang.

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.