Impact van -ook onbekend- trauma

Wist je dat de trauma’s uit je verleden, zelfs die van generaties voor jou, jouw huidige leven onbewust kunnen beïnvloeden?

Hoe je je voelt, je gezondheid en zelfs de manier hoe jij in je relaties staat, hangen nauw samen met de onverwerkte en onbewuste trauma’s die in je lichaam, cellen, darmen en brein zijn opgeslagen. Deze trauma’s kunnen een diepgaande impact hebben op hoe je de wereld waarneemt, reageert en functioneert.

Voel jij je soms gevangen? 

Herken je het gevoel gevangen te zitten in je eigen lichaam, niet in staat zijn om je dromen te verwezenlijken? Dit kan het gevolg zijn van trauma’s die je zenuwstelsel blokkeren. Trauma’s worden namelijk niet alleen in je herinneringen opgeslagen maar ook in de cellen van je lichaam. Ze beïnvloeden je autonome zenuwstelsel en kunnen belangrijke processen en systemen in je brein en lichaam ontregelen. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat je belemmerd wordt in het volledig benutten van jouw potentieel.

Zelfs trauma’s van generaties voor jou (ouders, grootouders, overgrootouders, etc) kunnen invloed hebben op jouw huidige leven. Zonder het te weten dragen we namelijk veel informatie van onze voorouders met ons mee. Dit inzicht kan zowel verhelderend als schokkend zijn, maar het opent ook de deur naar genezing en persoonlijke groei.

Creëer je eigen verandering

erkend door inner yourney happy healthcarfe marielle van Tienen

Gelukkig kun je er voor kiezen om jezelf te bevrijden van oude overtuigingen. We hebben namelijk allemaal de kracht om ons onderbewustzijn te herprogrammeren en het over te schrijven met een nieuwe. Lees hiervoor verder over Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) en Trauma Release & Breathwork (TRB). Volg deze oefeningen uitsluitend onder begeleiding van een erkend BRTT&TRB therapeut.Wil je meer weten over de keuzes die je hebt om niet je ziekte maar je gezondheid te onderzoeken en daarmee de regie over je eigen lichaam weer in eigen handen te nemen? Ik neem jou – en jouw gezondheid – serieus! Zonder bangmakerij. Met eerlijke informatie over waar je mee te maken hebt. En zónder onnodig veel extra of duur onderzoek/behandeling omdat het tóch wel door de verzekering betaald wordt!

Mail of app me via mijn website of plan een vrijblijvende belafspraak in.

Marielle van Tienen

Specialist Vrouwen- en Borstgezondheid, Lichaamsthermograaf, Litteken- en Lymfetherapeut bij Happy Healthcare

Biedt Manuele Lymfedrainage en MSTR-Littekentherapie, Thermografie, hulp bij hormoon- en voedingsproblemen en (leefstijl)advies om je (borst)gezondheid te optimaliseren.

marielle van tienen happy healthcare

Wil je ook op zondagochtend een inspiratiemail?

In mijn praktijk in Zaltbommel kun je terecht voor leefstijlcoaching, litteken- en lymfebehandeling en thermografische onderzoeken. Je kunt ook in weekends, op feestdagen en in avonden bij me terecht.


Voor thermografisch (borst)onderzoek kom ik ook op locatie in Nederland en België.

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare

Vergelijkbare berichten