Spring naar inhoud

Datum: zondag 25 oktober 2020

Adres: Studio Balanzic

Telefoonweg 116 6713 AL EDE

Tijdbesteding: 14.30 – 16.00 uur, met inloop vanaf 14.00 uur

Boobietrap Ede - 25 oktober 2020

Trap niet in de valkuil van te makkelijk denken over je borsten. Neem 'je dames' niet voor lief en wacht vooral niet tot je er 'in de bus' pas achter komt dat er iets speelt. Dan hèb je namelijk al iets dat groot genoeg is om zichtbaar te zijn op een röntgenbeeld.

Je borsten zijn het waard om regelmatig onderzocht te worden. Professioneel en door jezelf.

In een informele setting - onder vrouwen - praten we je bij over hoe bijzonder onze borsten zijn voor ons lichaam. We hebben ze niet voor niets en ook niet 'alleen maar' om onze kinderen te voeden.

Datum: zondag 25 oktober 2020

Adres: Studio Balanzic

Telefoonweg 116 6713 AL EDE

Tijdbesteding: 14.30 – 16.00 uur, met inloop vanaf 14.00 uur

Borsten, Bubbels en Booby

Trap niet in de valkuil, denk niet te makkelijk over je borsten. Het zijn één van de belangrijkste organen van een vrouwenlichaam. Neem 'je dames' niet voor lief en wacht vooral niet tot je er 'in de bus' pas achter komt dat er iets speelt. Dan hèb je namelijk al iets dat groot genoeg is om zichtbaar te zijn op een röntgenbeeld.

Je borsten zijn het waard om regelmatig onderzocht te worden. Professioneel en door jezelf.

In een informele setting - onder vrouwen - praten we je bij over hoe bijzonder onze borsten zijn voor ons lichaam. We hebben ze niet voor niets en ook niet 'alleen maar' om onze kinderen te voeden.

BESCHRIJVING Een boost voor je gezondheid, weerstand en balans.

Een pakket van twee producten met krachtige pro- en prebiotica en uitgekiende greens en concentraten voor een boost van je gezondheid en het optimaal houden van je balans.

Zeker gedurende deze wintermaanden, met wisselende weersomstandigheden en een grotere kans op verkoudheden en griep, adviseren we je de volledige aanbevolen dagdosering, om je immuunsysteem te boosten en de afweer van je lichaam te ondersteunen. Lightdrop bevat meer dan 35 soort natuurlijke ingrediënten Lightdrop fytogreens en prebiotica is een krachtige manier om je gezondheid, immuunsysteem en balans te ondersteunen. 90 V-capsules per potje, boordevol gevuld met 35 verschillende greens, algen en zeewieren, extracten van groenten en fruit, aangevuld met kurkuma, lijnzaad, kelp (jodiumbron) en vitamine D. Lightdrop is echt puur natuur en daarom goed herkenbaar en opneembaar voor je lichaam. Meer dan 2 miljard eenheden in probiotica Earthflow. Earthflow is een breedspectrum probiotica, waaraan acht belangrijke micro-organismen uit vier groepen zijn toegevoegd. De verdere toevoegingen zijn specifiek bedoeld om de micro-organismen te voeden en het juiste klimaat en PH te scheppen om de darm te kunnen bereiken. Per maatschep bevat het meer dan 2 miljard kolonievormende eenheden om je darmflora actief te ondersteunen. Deze producten zijn vrij van suiker en gist, hypo-allergeen, GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een krachtige combi, voldoende voor een boost van 30 dagen.
(Voor 30 dagen kuur is de dagelijkse dosering: 2×1 maatschep Earthflow en 3×1 capsule Lightsdrops)
Samenstelling van Evonuovo Lightdrop Inhoud per 3 V-capsules: Greens, Groenten- en Fruitextracten 1500mg. Curcuma longa (Geelwortel) 150mg Lijnzaad 150mg Kelp (Jodium 75 mcg) 75mg Vitamine D (cholecalciferol) 15mcg* Ingrediënten van Evonuovo Lightdrop: Greens, Groenten- en Fruitextracten van: Greens: Havergras, Gerstegras, Tarwegras, Alfalfablad, Groene thee. Algen & Zeewier: Chlorella, Spirulina, Dulse, Kelp. Groenten: Broccoli, Boerenkool, Groene en Witte kool, Wortel, Ui, Tomaat, Komkommer, Asperge, Olijf, Knoflook, Paardenbloemblad, Peterselie, Broccolispruiten. Fruit: Blauwe en Zwarte bes, Aardbei, Rode en Witte druif, Grapefruit, Appel, Abrikoos, Kers, Sinaasappel, Papaja, Ananas Curcuma longa (Geelwortel) 150mg Lijnzaad 150mg Kelp (Jodium 75 mcg) 75mg Vitamine D (cholecalciferol) 15mcg* Samenstelling van Evonuovo Earthflow Inhoud per 1 maatschepje: Bifidobacterium lactis W51 Bifidobacterium lactis W52 Lactobacillus acidophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus paracasei Lactobacillus salvarius Lactococcus lactis Enterococcus faecium Standaardisatie van Evonuovo Earthflow: Bevat minimaal 2 miljard kolonievormende eenheden per 1 maatschepje Ingrediënten van Evonuovo Earthflow: kolonievormende eenheden probiotica Maiszetmeel, Maltodextrine, FOS (Fructo-oligosachariden), Inuline, Plantaardig eiwit, Enzymen, Kaliumchloride, Magnesiumsulfaat, Vanille Deze producten zijn gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Fabrikant van Evonuovo Lightdrop NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Lightdrop 8719326425955 De wetgeving staat niet toe uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Dit geldt ook voor de noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en zoek contact met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

CLEARWAVE Caprylzuur richt zich op candidainfecties (systemisch en lokaal) en andere gist- en schimmelinfecties en de uiteenlopende symptomatiek die daarmee samenhangt, zoals chronische vermoeidheid, algehele malaise, spijsverteringsstoornissen, immuun zwakte, allergieën, overgevoeligheden voor chemicaliën. De flavonoïden in Clearwave hebben een krachtige en directe antioxidatieve en antihistamine werking. De carvacrol in Clearwave heeft antibacteriële en anti mycotische eigenschappen en een darmsanerend effect. Gebruik van Evonuovo Clearwave Aanbevolen dosering 2x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen voor de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules tenzij anders geadviseerd. Belangrijke informatie Evonuovo Clearwave De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Samenstelling van Evonuovo Clearwave Inhoud per 2 V-capsule: Caprylzuur (Natrium Caprylaat) 260mg Grapefruitzaad extr. 45% 200mg Oregano extr. 30% 100mg Standaardisatie van Evonuovo Clearwave Grapefruitzaad extr. 45% Flavonoíden Oregano extr. 30% Carvacrol Ingrediënten van Evonuovo Clearwave Kruiden Rijstextract – Hemicellulose (V-capsule) Verpakking Evonuovo Clearwave bevat 60 V-capsules Evonuovo Clearwave is gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. Gebruik van Evonuovo Clearwave Aanbevolen dosering 2x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen voor de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules tenzij anders geadviseerd. *Ondersteunt mentaal en algeheel welzijn Fabrikant van Evonuovo Moondust NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Moondust 8719326425931 Natuurgeneeskundige toepassing en werking Evonuovo Clearwave: De wet verbiedt uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Ook noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties mag niet. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en contact te zoeken met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

CLOUDBURST Cloudburst bevat een adaptogeen en twee krachtige extracten met een specifieke werking. Het adaptogeen Rhodiola richt zich op de energie, weerstand, kracht, mentale capaciteit / balans en omgevingsstress. Rhodiola behoort tot de meest onderzochte adaptogenen. Meer dan 200 verschillende soorten rhodiola zijn geïdentificeerd en ten minste 20 variaties zijn als medicijn terug te vinden in traditionele geneeswijzen. Griffonia bevat 5HTP, is erg goed opneembaar in de bloedbaan en kan snel worden omgezet in serotonine. Serotonine is een essentiële neurotransmitter die betrokken is bij veel verschillende processen, zoals pijn, eetlustregulatie, depressie, onrust en paniek, agressie, seksueel gedrag, darmperistaltiek en via melatonine ook bij slaapprocessen. Uiteraard heeft serotonine nog andere functies in het lichaam en staat bekend als het feel-good stofje. Plantenextracten van Hypericum Perforatum richt zich op depressieviteit, neerslachtigheid, verminderde interesse en activiteit, slaapstoornissen, concentratiestoornissen, veranderingen in de eetlust, vermoeidheid en lichamelijke klachten. Gebruik van Evonuovo Cloudburst Aanbevolen dosering 2x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen voor de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules tenzij anders geadviseerd. Belangrijke informatie Evonuovo Cloudburst *Wisselwerking met geneesmiddelen. Dit product kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Overleg voor gebruik met uw arts of apotheker. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Samenstelling van Evonuovo Cloudburst Inhoud per 2 V-capsules: Griffonia simplicifolia 300mg* Rhodiola rosea 200mg Hypericum perforatum (sint-jans kruid) 100mg Standaardisatie van Evonuovo cloudburst Griffonia 25% 5HTP Rhodiola 1% salidroside – 3% rosavins Ingrediënten van Evonuovo Cloudburst Kruiden Rijstextract – Hemicellulose (V-capsule) Verpakking Evonuovo Cloudburst bevat 60 V-capsules Evonuovo Cloudburst is gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. *Draagt bij aan de mentale gezondheid Fabrikant van Evonuovo Cloudburst NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Cloudburst 8719326425931 Natuurgeneeskundige toepassing en werking Evonuovo Cloudburst: De wet verbiedt uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Ook noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties mag niet. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en contact te zoeken met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

EARTHFLOW Earthflow is een uitgekiende probiotica, die de belangrijkste probiotica bevat waaraan een tekort kan zijn. We raken dagelijks een deel van onze positieve microben kwijt op een natuurlijke manier en uiteraard versneld wanneer een antibioticakuur wordt ingezet. Earthflow is goed inzetbaar na een antibioticakuur, als preventief onderhoud door aanvulling en vooral ook in combinatie met Clearwave. Ons microbioom bestaat uit alle micro-organismen in en op ons lichaam, gemiddeld in totaal zo’n een tot anderhalve kilo. Een onevenwichtige samenstelling in onze darmen kan bijdragen aan een hyperpermeabele darmwand en dus zorgen voor een sterk verhoogde doorlaatbaarheid (het “leaky gut” syndroom). Deze verhoogde doorlaatbaarheid wordt in verband gebracht met een groot aantal ziektebeelden, waaronder voedselovergevoeligheden, allergieën, laaggradige ontstekingen en overbelasting van de lever. Via onze voeding zouden we dagelijks ons microbioom in de spijsvertering op een gezonde wijze moeten aanvullen, zeker na bijvoorbeeld ziekte of na een anti-bioticakuur, die het grootste deel van het microbioom on onze darmen zal doden. Onze huidige Westerse voeding, met vaak veel snelle koolhydraten, suikers en fabrieksmatig geproduceerd voedsel doet eigenlijk het tegendeel. Zelfs als je gezond probeert te eten, zijn er in de Westerse leefstijl maar weinig gefermenteerde producten te vinden waarin zich veel positieve micro-organismen bevinden. Earthflow is een breedspectrum probiotica, waaraan acht belangrijke micro-organismen uit vier groepen zijn toegevoegd. De verdere toevoegingen zijn specifiek bedoeld om de micro-organismen te voeden en het juiste klimaat en PH te scheppen om de darm te kunnen bereiken. Gebruik van Evonuovo Earthflo Aanbevolen dosering: 2 x daags 1 maatschepje oplossen in vloeistof (bv water) ½ uur voor de maaltijd. Maximale dagdosering: 6 maatschepjes. Belangrijke informatie Evonuovo Earthflow De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Samenstelling van Evonuovo Earthflow Inhoud per 1 maatschepje: Bifidobacterium lactis W51 Bifidobacterium lactis W52 Lactobacillus acidophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus paracasei Lactobacillus salvarius Lactococcus lactis Enterococcus faecium Standaardisatie van Evonuovo Earthflow: bevat minimaal 2 miljard kolonievormende eenheden per 1 maatschepje Ingrediënten van Evonuovo Earthflow: kolonievormende eenheden probiotica Maiszetmeel, Maltodextrine, FOS (Fructo-oligosachariden), Inuline, Plantaardig eiwit, Enzymen, Kaliumchloride, Magnesiumsulfaat, Vanille Verpakking Evonuovo Earthflow bevat 90 gram poeder Evonuovo Earthflow is gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. *Ondersteunt mentaal en algeheel welzijn Fabrikant van Evonuovo Earthflow NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Earthflow 8719326425931 Natuurgeneeskundige toepassing en werking Evonuovo Earthflow: De wet verbiedt uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Ook noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties mag niet. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en contact te zoeken met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

LIGHTDROP Lighdrop ondersteunt de gezondheid en balans en bevat naast een brede hoeveelheid groenten- en fruitextracten en greens tevens Curcuma longa (geelwortel), gebroken lijnzaad, kelp (jodium) en vitamine D (cholecalciferol). Lightdrop mag gezien worden als een prebioticum en tevens als een voor het lichaam volledig opneembare ‘natuurlijke multi’! Gebruik van Evonuovo Lightdrop Aanbevolen dosering: 2 tot 4 x daags 1 capsule. Bij voorkeur in te nemen bij de maaltijd. Maximale dagdosering: 6 capsules. Belangrijke informatie Evonuovo Lightdrop * Ondersteunt de afweer van het lichaam * Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Samenstelling van Evonuovo Lightdrop Inhoud per 3 V-capsules: Greens, Groenten- en Fruitextracten 1500mg. Curcuma longa (Geelwortel) 150mg Lijnzaad 150mg Kelp (Jodium 75 mcg) 75mg Vitamine D (cholecalciferol) 15mcg* Standaardisatie van Evonuovo Lightdrop is niet van toepassing Ingrediënten van Evonuovo Lightdrop Greens, Groenten- en Fruitextracten van: Greens: Havergras, Gerstegras, Tarwegras, Alfalfablad, Groene thee. Algen & Zeewier: Chlorella, Spirulina, Dulse, Kelp. Groenten: Broccoli, Boerenkool, Groene en Witte kool, Wortel, Ui, Tomaat, Komkommer, Asperge, Olijf, Knoflook, Paardenbloemblad, Peterselie, Broccolispruiten. Fruit: Blauwe en Zwarte bes, Aardbei, Rode en Witte druif, Grapefruit, Appel, Abrikoos, Kers, Sinaasappel, Papaja, Ananas Curcuma longa (Geelwortel) 150mg Lijnzaad 150mg Kelp (Jodium 75 mcg) 75mg Vitamine D (cholecalciferol) 15mcg* Verpakking Evonuovo Lightdrop bevat 90 V-capsules Evonuovo Lightdrop is gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. Belangrijke informatie Evonuovo Lightdrop * Ondersteunt de afweer van het lichaam * Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem Fabrikant van Evonuovo LightdropNouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Lightdrop 8719326425931 Natuurgeneeskundige toepassing en werking Evonuovo Lightdrop: De wet verbiedt uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Ook noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties mag niet. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en contact te zoeken met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

MOONDUST Moondust bevat melatonine, dat helpt bij beter ingeslapen en het bereiken van een rustiger en diepere slaap. Tijdens een betere slaap vindt de nachtelijke herstelperiode van het lichaam beter plaats. Melatonine heeft een wisselwerking met cortisol (stresshormoon). Moondust is een zuigtablet zodat de melatonine al via het slijmvlies van de mond in de bloedbaan terechtkomt, in plaats van in het zure milieu van de maag grotendeels wordt afgebroken. Gebruik van Evonuovo Moondust Aanbevolen dosering: 1 zuigtablet ½ uur voor het slapen. Maximale dagdosering: 2 zuigtabletten binnen 1- ½ uur voor het slapen. Belangrijke informatie Evonuovo Moondust De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Samenstelling van Evonuovo Moondust Inhoud per zuigtablet: Melatonine 2 mg Ingrediënten van Evonuovo Moondust: Melatonine 2 mg Cellulose (vezels) Kersenaroma (plantaardig) Magnesium stearaat (plantaardige emulgator) Xylitol en Mannitol (zoetstoffen*) Verpakking Evonuovo Moondust: bevat 60 zuigtabletten Evonuovo Moondust is gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. *Overmatig gebruik van zoetstoffen kan laxerend werken Fabrikant van Evonuovo Moondust NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Moondust 8719326425931 Natuurgeneeskundige toepassing en werking Evonuovo Moondust: De wet verbiedt uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Ook noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties mag niet. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en contact te zoeken met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

RESET KRACHT EN STRESS Een reset voor je stressbestendigheid en kracht. Een pakket van drie producten met krachtige adaptogenen, kruidenextracten, greens en concentraten, die een directe werking hebben op je fysieke en mentale weerbaarheid. Een krachtige gecombineerde kuur van 30 dagen. Seabreeze, Cloudburst en Lightdrop

Deze producten zijn gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Fabrikant van Evonuovo, NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag

De wetgeving staat niet toe uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Dit geldt ook voor de noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en zoek contact met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

RESET SPIJSVERTERING EN ENERGIE Een reset voor je spijsvertering en microbioom. Verbetering van je energie en weerstand. Een pakket van drie producten met kruidenextracten, probiotica, greens en concentraten, die een directe werking hebben op je microbioom, energie en weerstand. Een krachtige gecombineerde kuur van 45 dagen. Earthflow, Clearwave en Lightdrop

Deze producten zijn gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Fabrikant van Evonuovo, NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag

De wetgeving staat niet toe uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Dit geldt ook voor de noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en zoek contact met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

RESET VROUWELIJKE BALANS Een reset voor je vrouwelijke hormonale systeem.

Een pakket van drie producten met krachtige adaptogenen, kruidenextracten, greens en concentraten, die een directe werking hebben op je vrouwelijke hormonen en je fysieke balans.

Een krachtige gecombineerde kuur van 30 dagen.

Seabreeze, Starbeam en Lightdrop

Deze producten zijn gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Fabrikant van Evonuovo, NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag

De wetgeving staat niet toe uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Dit geldt ook voor de noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en zoek contact met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

SEABREEZE Met een combinatie van maar liefst drie adaptogenen, richt Seabreeze zich op ondersteuning van de de niet-specifieke weerstand tegen ziekte en lichamelijke en psychische stress, zowel acuut als chronisch. Samen hebben ze een brede werking, ondersteunt de fysieke en mentale balans. De indicaties voor de adaptogenen in Seabreeze zijn gebaseerd op traditionele toepassingen, preklinische en klinische wetenschappelijke studies. Gebruik van Evonuovo Seabreeze Aanbevolen dosering 2x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen voor de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules tenzij anders geadviseerd. Belangrijke informatie Evonuovo Seabreeze De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Samenstelling van evonuovo Seabreeze Inhoud per 2 V-capsules: Ashwaganda (Withinia somnifera) extr. 400mg Ocimum tenuiflorum extr. (Holy basil) 400mg Schisandra sinensis extr. 300mg* Standaardisatie van Evonuovo Seabreeze Ashwaganda 2.5% Withanloides, Schisandra 5% Schisandrins Ingrediënten van Evonuovo Seabreeze Kruiden Rijstextract – Hemicellulose (V-capsule) Verpakking Evonuovo Seabreeze bevat 60 V-capsules Evonuovo Seabreeze is gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. *Ondersteunt mentaal en algeheel welzijn Fabrikant van Evonuovo Moondust NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Moondust 8719326425931 Natuurgeneeskundige toepassing en werking Evonuovo Seabreeze: De wet verbiedt uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Ook noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties mag niet. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en contact te zoeken met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

STARBEAM Starbeam richt zich met de combinatie van extracten van Vitex Agnus Castus, Angelica Sinensis en Humulus Lupulus specifiek op het reguleren van de vrouwelijke hormoonhuishouding. Starbeam is daardoor van bijzonder grote waarde bij de behandeling van hormoongerelateerde klachten voorafgaande aan en tijdens de menstruatie, elk type ontregeling van de menstruatiecyclus en alle daaruit voortvloeiende klachten, klachten ten gevolge van hormonale disbalansen bij vrouwen. Starbeam kan ook worden ingezet bij overgangsklachten (pre-menopauzaal en menopauzaal). Starbeam
  • ondersteunt de vrouwelijke balans
  • heeft een positief effect op vrouwelijke hormonale disbalansen
  • helpt bij een ontregelde cyclus
  • geeft rust
  • draagt bij aan een algeheel fysiek welzijn
De werking van Starbeam kan na enkele weken in positieve zin waarneembaar zijn, maar zal over het algemeen 1 tot 3 maanden nodig hebben om een volledig resultaat te laten zien. Gebruik van Evonuovo Starbeam Aanbevolen dosering 2x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen voor de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules tenzij anders geadviseerd. Belangrijke informatie Evonuovo Starbeam *Draagt bij aan algeheel fysiek welzijn De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen < 12. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Samenstelling van Evonuovo Starbeam Inhoud per 2 V-capsules Vitex Agnus Castus extr. (Monnikspeper) 300mg* Angelica sinensis extr. 5:1 (Dong Quai) 300mg Humulus lupulus extr. (Hop) 200 mg Standaardisatie van Evonuovo Starbeam: Vitex 0.5% Agnuside Ingrediënten van Evonuovo Starbeam Kruiden Rijstextract – Hemicellulose (V-capsule) Verpakking Evonuovo Starbeam bevat 60 V-capsules Evonuovo Starbeam is gegarandeerd vrij van: suiker, gist, lactose, soja, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur, geur en smaakstoffen, dierlijke bestanden, noten, pinda’s. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product is hypo-allergeen en GMO vrij. *Draagt bij aan algeheel fysiek welzijn Fabrikant van Evonuovo Starbeam NouvoQu, Postbus 66207, 2506GE Den Haag, NL EAN-code Evonuovo Starbeam 8719326425931 Natuurgeneeskundige toepassing en werking Evonuovo Starbeam: De wet verbiedt uitgebreid te delen wat deze producten precies voor je gezondheid kunnen betekenen. Ook noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties mag niet. Voor sommige bestanddelen gelden toegestane zogenaamde gezondheidsclaims, maar deze zijn soms te beperkt om een werkelijke weergave te zijn van de brede werking van onze producten. Maak dan ook gebruik van informatie op internet en contact te zoeken met een therapeut of verkooppunt voor uitgebreide informatie of een persoonlijk advies.

Gebruik je liever geen olie op je gezicht, dan is deze facecream met hyaluronzuur een super alternatief. Je kunt hem als dag- en nachtcrème gebruiken, maar je kunt hem ook als masker gebruiken als je hem combineert met de pink clay facemask. Inhoud: 50 ml.  

Beschrijving

Ik ben zelf helemaal fan van een gezichtsolie, omdat die voor 100% voedende oliën bestaat. Maar vind jij een olie too much voor jouw huid, dan is deze crème een super alternatief. Ideaal ook onder een foundation, omdat het sneller intrekt dan een olie. De Loveli Face cream bevat hyaluronzuur. De hyaluronzuurmoleculen kunnen tot 600 keer hun eigen gewicht in water vasthouden. En doordat het een beschermlaagje over je huid legt, houdt je huid ook veel beter zijn broodnodige vocht vast. Wil je helemaal iets extra’s? Maak er dan een gezichtsmasker van door het te combineren met de Loveli Pink Clay Mask. Hoe goed je je huid ook verzorgt, je huid heeft af en toe een extra boost nodig. Zeker met de verwarming aan en de koude wind buiten. Verwen je huid 1 keer per week met het Pink Clay Mask om je huid weer ultra zacht te laten voelen. Het masker meng je zelf door de roze klei poeder te mengen met de facecream.

Ingrediënten

De facecream is gemaakt van  (in volgorde van hoeveelheid): Water, jojoba-olie, sheabutter, een natuurlijke emulgator, squalaan, vitamine E, hyaluronzuur (hydratatiebooster), natuurlijk conserveermiddel, natuurlijk parfum. INCI: Aqua (water), Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (sheabutter), Methyl glucose sesquistearate (PEG-vrij), Cetyl alcohol, Squalane, Tocopherol (vitamine E), Sodium Hyaluronate (hyaluronzuur), Benzyl alcohol (natuurlijke conservering), Glycerin, Benzoic Acid (natuurlijke conservering), Sorbic Acid (natuurlijke conservering), Xanthan gum, Parfum (natuurlijk), Helianthus Annuus (Zonnebloem) Seed Oil, limonene*, linalool*, decenal*, citral* (*natuurlijke bestanddelen essentiële oliën) 50ml Extra uitleg ingrediënten: Water: hier wordt de hyaluronzuur en citroenzuur in opgelost. Verder zorgt het ervoor dat de crème lekker fluffy aanvoelt. Jojoba olie: Jojoba-olie trekt heel diep in en zorgt diep in de huid voor de balans van je vochthuishouding. Het maakt je huid zacht en soepel en heeft ook nog de capaciteit om rimpels te voorkomen. Sheabutter: Sheabutter wordt gemaakt van de noten van de Karitéboom die in Centraal Afrika groeit. Sheabutter is hydraterend en maakt de huid soepel en elastisch. Methyl glucose sesquistearate: natuurlijke emulgator die ervoor zorgt dat de crème een en crème blijft en niet een laagje water op een laagje boter. Soms wordt er bij het verkrijgen van dit ingrediënt Polyethyleen glycol gebruikt (PEG) en dat kan besmet zijn met schadelijke stoffen. Onze methyl glucose sesquistearate is PEG-vrij en dus helemaal troepvrij ;-). Cetyl alcohol: deze alcoholsoort wordt uit vet gemaakt en heeft als doel om de crème de juiste dikte te geven. In tegenstelling tot wat je van alcohol zou verwachten, maakt deze cetyl alcohol je huid juist zacht. Vitamine E: deze crème bevat een hoge dosis vitamine E, een krachtige antioxidant die helpt tegen huidveroudering. Het is vochtvasthoudend en helpt je huid te herstellen bij beschadiging door de zon. Hyaluronzuur: Natuurlijke hydratatiebooster. Het legt een beschermlaagje op je huid, zodat vocht niet kan verdampen. De hyaluronzuurmoleculen werken als sponsjes die 600 keer hun eigen gewicht in water kunnen vast houden. Ze trekken water aan uit de lucht, uit de crème en uit de onderste huid lagen, waardoor je huid een instant hydratatieboost krijgt.  Ideaal voor een droge huid. Benzyl alcohol: natuurlijk conserveermiddel Glycerine: geproduceerd uit kokosolie. Is vochtvasthoudend en versterkt de schuimkracht van cocamidopropylbetaine. Benzoic acid: natuurlijk conserveermiddel Sorbic acid: natuurlijk conserveermiddel Xanthan gum: verdikker in de crème Parfum: het parfum in deze crème is gemaakt van essentiële oliën. Er zit maar een klein beetje in en het geeft net een subtiel zacht geurtje. Het is dezelfde geur als de geur van de body oil Honeysuckle, maar dan nog zachter. Zonnebloemolie: een super fijne olie voor je huid. In dit geval wordt het gebruikt als oplosmiddel voor de vitamine E. De limonene, linalool, decenal en citral zijn geen ingrediënten, maar bestanddelen van de essentiële oliën in het parfum. Ze moeten apart gemeld worden op het etiket, omdat sommige mensen er allergisch voor kunnen zijn. Bestel nu!