Service voor praktijkhouders

Hi collega-praktijkhouder, we hebben waarschijnlijk al even contact gehad en het pakketje met flyers is dan naar je onderweg.

Ooit maakte ik deel uit van de meest commerciële organisatie die ‘Medische thermografie’ aanbiedt. Eenmaal zelfstandig besloot ik het he-le-maal anders te doen en heb als eerste de tarieven herberekend en ze flink laten zakken naar een bescheidener niveau. Kostendekkend en op basis van een gemiddeld uurtarief. De behoefte zo snel mogelijk zo rijk mogelijk worden ken ik niet.

Mijn missie is zoveel mogelijk cliënten hun kracht weer terug in hun EIGEN handen te geven. Daar kan ik aan meehelpen door ze kennis te laten maken met thermografisch lichaamsonderzoek. Omdat ik ook behandelaar ben, is het mogelijk prettig dat ik je het volgende meteen duidelijk maak; ik heb geen interesse in jouw cliënten te gaan behandelen, ik heb het druk genoeg.

What’s in it for you?

Jij krijgt een machtige tool in handen om jouw behandeling nóg beter uit te voeren. Thermografie kan heel scherp in beeld brengen waar de onbegrepen of nog onontdekte problemen zich bevinden, zo er al problemen zijn. Het kan namelijk ook heel goed in beeld brengen dat er géén problemen zijn, een hele geruststelling voor jouw mogelijk angstige cliënt.

Alleen na uitdrukkelijk akkoord van jouw client, heb ik intercollegiaal overleg met je over de uitslag.

Maar er is meer!

Ik heb je een aantal flyers gestuurd waarop uitgelegd staat wat thermografie inhoudt. De klant krijgt bij mij een ‘Droogborstelborstel’ cadeau. Hiermee stimuleer ik iemand de flyer te bewaren tot een eerste bezoek. Zet jij een stempel of sticker van jouw bedrijf op de flyer, dan krijg jij -buiten je klant om- 10% van de prijs van het gekozen onderzoek.

Omdat ik nog even geen ander slim systeem kan bedenken, stuur ik je per keer een ‘creditnota’. Het helpt als jij mij dan een tikkie/betaalverzoek stuurt van het vermeldde bedrag. Boter bij de vis.

Sámen laten we meer cliënten kennismaken met de voordelen van thermografie bij Happy Healthcare.

Een lezing/workshop/spreekbeurt of een ‘thermografiedag’ in jouw praktijk?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres; ik kom met plezier een lezing of een praatje houden bij je informatiebijeenkomst of workshop. Natuurlijk neem ik digitale plaatjes mee, die zeggen immers meer dan duizend woorden. Reken alleen niet op een saaie powerpoint met veel tekst. Ik ben een enthousiaste no-nonsense pleitbezorger voor thermografie, borstgezondheid en eigen regie van de cliënt waar het gaat om gezondheid. Waar ik kom, worden vragen gesteld over -vooral- borsten. Er is geen vraag te gek en elke vraag wordt beantwoord.

Zie je me liever op een andere manier bijdragen aan je evenement? Voor bijeenkomsten van 15 personen tot een volle zaal, draai ik mijn hand niet om. Als je dat spannend vindt om te organiseren, dan kun je met mijn tips aan de slag en lever ik -in overleg met jou- maatwerk.

Voor een ‘thermografiedag‘ kom ik naar je toe, in Nederland of België. Ik zorg dat jij -en/of je klanten- zelf afspraken kunnen boeken in mijn digitale agenda, zo hoeven we allebei niet te knutselen met lijstjes.

Wat kost dat?

Ik vraag geen fee, alleen een reiskostenvergoeding van €0,35/km naar jouw locatie en terug naar Zaltbommel. Vraag jij een entreeprijs en ben ik de ‘hoofdact’? Dan deel ik daar voor 50% in mee.

Happy Healthcare is gevestigd in Zaltbommel (Vermeerstraat 1, 5301 VC) en bereikbaar via e-mail welkom@happyhealthcare.nl of per whatsapp (met de knop rechtsonder in beeld).

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare