Mogelijkheden Thermografie

Sinds enkele decennia zijn er nieuwe mogelijkheden voor werkelijk preventief lichaamsonderzoek. Thermografie, betrouwbaar, veilig en pijnvrij omdat ik op afstand opnames van je maak met een infraroodcamera

Start vandaag als je je borsten gezond wilt houden. Wacht niet tot je 50 bent!

Met thermografie maak ik infraroodopnames en voer daarmee preventief onderzoek uit naar de fysiologie (de werking) van je lichaam. De (borst)onderzoeken zijn betrouwbaar, veilig, pijnvrij en geven broodnodige inzichten en zijn geschikt voor alle vrouwen (en mannen en kinderen) van alle leeftijden. Een betrouwbaar borstonderzoek kan gedaan worden als de puberteithormonen zijn uitgeraasd, vanaf ongeveer 20 jaar.

Je kunt 24/7 een afspraak inplannen, op verschillende locaties. Onderaan deze pagina tref je toegang aan tot mijn online agenda.

Ook in het weekend en ‘s avonds sta ik voor je klaar.

Bellen kan altijd, al ben ik vanwege mijn werkzaamheden telefonisch niet altijd bereikbaar. Stuur me daarom je vraag per e-mail of via de whatsappknop rechts op deze pagina.

06 1124 0681

Meer informatie over de soorten onderzoeken:

Regio-onderzoek (m/v) (€109.00) – maak meteen een afspraak
Eerste Borstonderzoek (€199.00) – maak meteen een afspraak
Vervolg Borstonderzoek (€169.00) – maak meteen een afspraak
Hoofd-Hals-Borstonderzoek (€249.00) – maak meteen een afspraak
Gezondheidsonderzoek (Vrouw) (€329.00) – maak meteen een afspraak
Gezondheidsonderzoek (Man) (€309.00) – maak meteen een afspraak
Lichaamsonderzoek (Man/Vrouw) (€429.00) – maak meteen een afspraak

De voordelen op een rij

  • Pijnloos en veilig
  • Voor alle cupmaten
  • Bij gevoelige borsten
  • Je wordt niet aangeraakt
  • Monitoren van behandeling
  • Specialisten beoordelen de studie
  • Géén röntgenstraling of radiogolven
  • Na borstoperatie (implantaten/amputatie)
  • Voor vrouwen en mannen van elke leeftijd

Soorten thermografisch onderzoek

Veel vrouwen kiezen voor een borstonderzoek, gewoon om te controleren hoe het gaat en om zelf handvatten te hebben ter verbetering. Wil je een breder perspectief op mogelijke oorzaken? Dan kun je in plaats van een Borstonderzoek ook kiezen voor een hoofd-hals-borst onderzoek, een Gezondheidsonderzoek (mannen of vrouwen) of een volledig lichaamsonderzoek. Bij de laatste twee wordt ook gekeken naar de invloed van de darmen, de kaak, de lymfeafvoer etc. op de rest van het lichaam. De opnames worden gemaakt vanuit verschillende gezichtspunten. Dit maakt de methode pijnloos en veilig, geschikt voor elke vrouw! En elke man!