Medische Thermografie

Preventief onderzoek met een warmtecamera

Happy Healthcare voert preventieve (borst)onderzoeken uit met Lichaamsthermografie. De infraroodcamera die ik daarvoor gebruik is veilig is en geeft geen straling af. Ook worden je borsten -als je die wilt laten onderzoeken- niet samengedrukt tussen platen. Mijn hogeresolutie camera detecteert de temperatuur van je lichaam en zet die om in beeld. Omdat ik de fysiologie (en niet de anatomie) onderzoek, is dit bij uitstek preventief. Worden veranderingen in jouw fysiologische processen zichtbaar, dan zijn die met het veranderen van je leefstijl vaak omkeerbaar.

Echte preventie, niet wachten totdat je ziek bent, maar van te voren al controleren en verbeteren.

De focus ligt op gezondheid. Het is jouw onderzoek en je ontvangt het volledige rapport, inclusief opnames. Hierin staat waar verbetering in de gezondheid te behalen is. Ook wordt aangegeven waar bepaalde patronen op duiden, wat weer gebruikt wordt voor vervolgonderzoek of voor behandelingen. Je krijg van mij informatie en ik leer je technieken voor preventieve zelfzorg. Zo nodig word je gericht doorverwezen (naar een osteopaat, chiropractor, acupuncturist, natuurgeneeskundige, homeopaat, arts voor functionele geneeskunde en natuurlijk naar je eigen huisarts).

Lichaamsthermografie stelt geen diagnose, maar het rapport laat zien waar verbeteringen te halen zijn of het geeft een duidelijke reden voor vervolgonderzoek.

De voordelen op een rij

  • Pijnloos en veilig
  • Voor alle cupmaten
  • Bij gevoelige borsten
  • Je wordt niet aangeraakt
  • Monitoren van behandeling
  • Specialisten beoordelen de studie
  • Géén röntgenstraling of radiogolven
  • Na borstoperatie (implantaten/amputatie)
  • Voor mannen en mannen van elke leeftijd

Rust in je hoofd door preventief onderzoek.

Lichaamsthermografie geeft hiermee duidelijkheid over je gezondheid. Je krijgt altijd een persoonlijk rapport en tips en adviezen die aansluiten bij jouw gezondheid. Is er een verhoogd niveau van zorg? Dan verwijzen we je door naar je huisarts voor vervolgonderzoek. Bij de lagere niveaus van zorg krijg je tips en adviezen om voor jezelf te zorgen. Soms zit daar ook een doorverwijzing in naar een therapeut, maar het meeste kun je zelf.

Door het opvolgen van deze adviezen kun je je lichaam gezond houden én kun je elk jaar of elke twee jaar weer zien of en wat er is veranderd en of je actie moet ondernemen. En dat maakt dat je vertrouwen hebt in je lichaam, dat je zelf de regie hebt over je eigen gezondheidszorg en dat je weet wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Dat is échte preventie, én dat geeft rust in het hoofd! 

Je hoeft niet meer te wachten tot je -chronisch- ziek wordt

Wil je zelf preventief meekijken met je gezondheidsverloop? Dan is thermografie een uitstekende keuze. Dit lichaamsonderzoek wordt volgens vastgestelde protocollen uitgevoerd, waardoor resultaten van vervolgstudies uitstekend te vergelijken zijn met de ‘baseline’. Hiermee houd je een vinger aan de pols en kun je schakelen ophet moment dat het nodig is. Volg je ergens een behandeling? Kijk dan mee of die voldoende effect heeft.

Soorten thermografisch onderzoek

Veel vrouwen kiezen voor een borstonderzoek, gewoon om te controleren hoe het gaat en om zelf handvatten te hebben ter verbetering. Wil je een breder perspectief op mogelijke oorzaken? Dan kun je in plaats van een Borstonderzoek ook kiezen voor een hoofd-hals-borst onderzoek, een Gezondheidsonderzoek (mannen of vrouwen) of een volledig lichaamsonderzoek. Bij de laatste twee wordt ook gekeken naar de invloed van de darmen, de kaak, de lymfeafvoer etc. op de rest van het lichaam. De opnames worden gemaakt vanuit verschillende gezichtspunten. Dit maakt de methode pijnloos en veilig, geschikt voor elke vrouw! En elke man!

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare