Borstthermografie

Preventief borstonderzoek met een warmtebeeldcamera

Happy Healthcare voert preventief borstonderzoek uit met Lichaamsthermografie. De infraroodcamera die ik daarvoor gebruik, is veilig is en geeft geen straling af én je borsten worden niet samengedrukt tussen platen. Mijn hogeresolutie camera detecteert de temperatuur van je lichaam en zet die om in beeld. Omdat ik de fysiologie (en niet de anatomie) in beeld breng, is Lichaamsthermografie bij uitstek een preventief onderzoek. Komen veranderingen in jouw fysiologische processen in beeld, dan zijn die met het veranderen van je leefstijl vaak omkeerbaar.

Echte preventie! Niet wachten totdat je ziek bent, maar van te voren al controleren en verbeteren.

De focus ligt op gezondheid.

Het is jouw onderzoek en jij ontvangt het volledige rapport, inclusief opnames, waarin staat waar verbetering in de gezondheid te behalen is. Ook staat beschreven waar bepaalde patronen op duiden, wat weer wordt gebruikt voor vervolgonderzoek of behandelingen. Ik geef je informatie en ik leer je technieken voor preventieve zelfzorg en zo nodig verwijs ik je gericht door (naar een osteopaat, chiropractor, acupuncturist, natuurgeneeskundige, homeopaat, arts voor functionele geneeskunde en natuurlijk naar je eigen huisarts).

Lichaamsthermografie stelt geen diagnose, het rapport laat wél zien waar verbeteringen te halen zijn of het geeft een duidelijke reden voor vervolgonderzoek.

De voordelen op een rij

 • Pijnloos en veilig
 • Voor alle cupmaten
 • Bij gevoelige borsten
 • Je wordt niet aangeraakt
 • Monitoren van behandeling
 • Specialisten beoordelen de studie
 • Géén röntgenstraling of radiogolven
 • Na borstoperatie (implantaten/amputatie)
 • Voor mannen en mannen van elke leeftijd
 • Er zijn geen contra-indicaties voor thermografie
 • Is als het maken van een pasfoto maar dan van je borsten
 • Zeer geschikt voor vrouwen met dicht borstklierweefsel of met borstproteses.
thermografie happy healthcare

Rust door preventief onderzoek

Lichaamsthermografie geeft hiermee duidelijkheid over je gezondheid. Je krijgt altijd een persoonlijk rapport en tips en adviezen die aansluiten bij jouw gezondheid. Is er een verhoogd niveau van zorg? Dan verwijs ik je door naar je huisarts voor vervolgonderzoek. Bij de lagere niveaus van zorg geeft ik je tips en adviezen om voor jezelf te zorgen. Soms verwijs ik je door naar een therapeut, maar het meeste kun je goed zelf.

Door de adviezen op te volgen, hou je je lichaam gezond en kun je elk jaar of elke twee jaar zien wat er veranderd is. Dan weet je snel genoeg of je actie moet ondernemen. Dit leert je te vertrouwen op je lichaam.

Neem je zelf de regie over je eigen gezondheidszorg en weet wat je zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Dat is échte preventie én dat geeft je rust! Zo snijdt het mes aan twee kanten. 

Je hoeft niet meer te wachten tot je -chronisch- ziek wordt

Je wilt preventief meekijken met je gezondheidsverloop? Dan is thermografie een uitstekende keuze. Elk onderzoek voer ik volgens vastgestelde protocollen uit, waardoor resultaten van vervolgonderzoeken uitstekend te vergelijken zijn met de ‘baseline’. Hiermee houd je een vinger aan de pols en kun je schakelen op het moment dat het nodig is. Volg je ergens een behandeling? Dan kun je zelfs zien of die voldoende effect heeft.

Soorten thermografisch onderzoek

Veel vrouwen kiezen voor een borstonderzoek, gewoon om te controleren hoe het gaat en om zelf handvatten te hebben ter verbetering. Wil je een breder perspectief op mogelijke oorzaken? Dan kun je in plaats van een Borstonderzoek ook kiezen voor een hoofd-hals-borst onderzoek, een Gezondheidsonderzoek (mannen of vrouwen) of een volledig lichaamsonderzoek. Bij de laatste twee wordt ook gekeken naar de invloed van de darmen, de kaak, de lymfeafvoer etc. op de rest van het lichaam. De opnames worden gemaakt vanuit verschillende gezichtspunten. Dit maakt de methode pijnloos en veilig, geschikt voor elke vrouw! En elke man!

Pak de regie!

Wil jij op zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare