Spring naar inhoud

(mantel)zorgverlener

Zorg jij eigenlijk wel genoeg voor jezelf?

Ik bewonder jou, (mantel)zorgverlener, om je liefdevolle gedrevenheid om anderen te helpen. Ik zie daarentegen ook hoe worstelt om alle ballen hoog te houden, dat je opbrandt en je vuur langzaam dooft. Doordat je jezelf steeds op de laatste plaats zet, word je overvraagd, oververmoeid en prikkelbaar. Én krijg je nop den duur zelf ook aanzienlijke gezondheidsproblemen. Dit is onvermijdelijk!

Laat het zover niet komen. Als ervaringsdeskundige en professional, ken ik je knelpunten en leer ik je beter voor jezelf te zorgen. We kijken samen naar je leefstijl in de breedste zin om te zien waar het nodig is verandering aan te brengen.

Wat merk jij hier van?

De liefde voor jezelf en voor degene die je verzorgt bloeit weer op, je leert jezelf en de signalen van je lijf beter kennen waardoor je beter voor jezelf kunnen zorgen en waardoor je op tijd -en met plezier- hulp zoekt bij je belangrijke werk. En het bijkomend voordeel is; doordat je zélf weer levensgeluk beleeft en uitstraalt, kun je daar ook anderen bij helpen.

Samen gaan we aan het werk en je leert stap voor stap wat de beste keuzes zijn voor je gezondheid.

Álles voor jouw allerbeste zelf en degene voor wie je (mantel)zorgt!
Je bent het waard!
mantelzorg happy healthcare
Deel, volg en like dit bericht:
Email
Pinterest1.1k
Pinterest
Pinterest
Whatsapp
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *