Spring naar inhoud

(mantel)zorgverlener

Zorg jij eigenlijk wel genoeg voor jezelf?

Ben jij (mantel)zorgverlener en merk je dat het je steeds zwaarder valt om alle ballen in de lucht te houden? Merk je ook dat je kribbiger wordt naar degene voor wie je verantwoordelijk bent of -als je ze hebt- je collega's ?

Voel jij het vuur nog branden dat je had toen je de (mantel)zorgtaak aan nam, of merk je dat je er geen natuurlijk plezier meer aan beleeft en aan het "overleven" bent? Vind je het steeds moeilijker om je eigen leven te combineren met dat van de hulpbehoevende ander?

Dan is het hoog tijd om te kijken hoe je handvatten kunt krijgen om het plezier in je leven weer terug te brengen. Het is belangrijk dat je aandacht aan jezelf besteedt om op die manier weer de liefde voor je zo belangrijke werk te kunnen voelen. Het mooiste wat je met de ander kunt delen, is de beste versie van jezelf. En dat zónder het weg te geven!

Samen met jou kijk ik kritisch naar hoe je je leefstijl nu inricht en waar je het kunt verbeteren. Ik help je mee je optimaal te voelen, te voeden en te bewegen.

Je staat er niet alleen voor!

Ik bewonder jou, (mantel)zorgverlener, om je liefdevolle gedrevenheid om anderen te helpen. Ik zie daarentegen ook hoe worstelt om alle ballen hoog te houden, dat je opbrandt en je vuur langzaam dooft. Doordat je jezelf steeds op de laatste plaats zet, word je overvraagd, oververmoeid en prikkelbaar. Én krijg je op den duur zelf ook aanzienlijke gezondheidsproblemen. Dit is onvermijdelijk!

Laat het zover niet komen. Als ervaringsdeskundige en professional, ken ik je knelpunten en leer ik je beter voor jezelf te zorgen. We kijken samen naar je leefstijl in de breedste zin om te zien waar het nodig is verandering aan te brengen.

Wat merk jij hier van?

De liefde voor jezelf en voor degene die je verzorgt bloeit weer op, je leert jezelf en de signalen van je lijf beter kennen waardoor je beter voor jezelf kunnen zorgen en waardoor je op tijd -en met plezier- hulp zoekt bij je belangrijke werk. En het bijkomend voordeel is; doordat je zélf weer levensgeluk beleeft en uitstraalt, kun je daar ook anderen bij helpen.

Samen gaan we aan het werk en je leert stap voor stap wat de beste keuzes zijn voor je gezondheid.

Álles voor jouw allerbeste zelf en degene voor wie je (mantel)zorgt!
Je bent het waard!

mantelzorg happy healthcare
Deel, volg en like dit bericht:
Email
Pinterest1.1k
Pinterest
Pinterest
Whatsapp
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *