Spring naar inhoud

Workshops Happy Healthy Breasts

Workshop Happy Healthy Breasts

Praat jij eigenlijk in het dagelijkse leven weleens over (jouw) borsten? Weet jij eigenlijk of de symptomen (pijn, spanning, verkleuring, verandering, etc.) die je ervaart 'normaal' zijn of dat je je zorgen moet maken? Dit soort vragen komen vaker aan tafel dan me lief is en ik merk dat veel vrouwen het fijn vinden met elkaar over borsten te praten.

Onze moeders, oma's, grootoma's én overgrootoma's deden dat al. Gewoon, tijdens de wekelijkse koffie-date. Wat de één niet wist, wist de ander wel. In het dagelijkse leven is het vaak lastig het gesprek richting borst-zorg te sturen, niet in het laatst omdat er dan vaak zo paniekerig over gedaan wordt...

Wij hebben maar één agendapunt; BORSTEN! In alle soorten en maken, geuren en kleuren. Wat je eraan beleeft en hoe je er zelf beter voor kunt zorgen. Je hoeft je bij ons ook niet af te vragen of het gesprek in die richting zal gaan, of hoe je het gesprek daarnaartoe leidt. We komen immers allemaal voor hetzelfde doel; een leven lang gezonde borsten!

Neem contact met me op als je zo’n workshop met je vrienden/ buren/ collega’s wilt organiseren. De thee met wat lekkers staat klaar!

Op een afstand van meer dan 15km vanaf Zaltbommel, bereken ik reiskosten.

happy healthy breasts happy healthcare