Spring naar inhoud

Workshops

Bewustwording begint bij informatie. Om de ervaring en visie van Happy Healthcare breed te delen, organiseer ik workshops in Zaltbommel, in mijn mooie praktijkruimte. Past een bestaande workshop bij je, of wil je liever een unieke workshop met me samenstellen? In "die mooie stad Zaltbommel" of op een andere locatie? Alles behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met me dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je gezonder gaan leven maar weet je niet waar je moet beginnen?

Je leest dat brood niet zo gezond voor je is -waarom eigenlijk niet?- en je vraagt je af wat je dan moet eten? Ben je verward door alle adviezen en zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je eigenlijk geen etiketten lezen, omdat je gewoon niet wilt weten wat er in je favoriete producten zit of wil je het weleens zelf leren maken? Wil je suikervrij en/of graan- of glutenvrij gaan koken en bakken? En hoe plan je dat in je drukke leven in?

Een workshop is dan een leuke start. Ik geef -het liefst in jouw keuken- workshops waarvoor je zelf een groep van ongeveer 6 anderen uitnodigt.

Ik ben zelf een enorme fan van de Paleo en Oer-principes. Ben je nieuwsgierig en wil er je snel meer over weten of ben jij al een stap verder en wil je meer achtergrondinformatie of (kook)inspiratie over schoon eten en klaarmaken? Dat kun je hier krijgen! Stel me tijdens de workshops al je vragen over Paleo voeding en leefstijl.

Ik werk op maat; om je een idee te geven kun je denken aan:
Workshop Gezond Koken

We gaan gezonde en lekkere voorafjes, hoofdgerechten en toetjes maken. Ik vertel je waarom en wélke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden en je ervaart het gezonde alternatief

Workshop Gezond bakken

Je leert van alles over alternatieve bakproducten, over gezonde taarten en koeken, glutenvrij brood en hoe je kunt zoeten zonder suiker. Na afloop hebben we een heuse ‘high tea’ om te proeven wat we gemaakt hebben.

Workshop Meeneemlunch

Je meeneemlunch voorbereiden en maken is nogal wat als je ervoor kiest geen brood meer te eten. Dit is een ideale workshop waarin je handige tips krijgt als je je leefstijl wilt aanpassen, en je hebt meteen voor alle maaltijden gezonde alternatieven. We bereiden en proeven van alles.

Workshop Etiketten Lezen

Je wilt zo vaak mogelijk gezond koken maar soms lukt het niet en ga je toch voor een verpakt product. Je koopt en eet wel altijd gezonde en verse producten en toch merk je dat je niet zo opknapt als anderen in je omgeving. Dan daagt het je; maak je eigenlijk wel de góede keuzes?
Het etiket op een bereid product is bedoeld als een wegwijzer naar een bewuste keuze. Maar wat staat er eigenlijk op een etiket? En wat betekent dat dan? Waar moet je op te letten?

Workshops Powerwalk

In 1,5 uur tijd leg ik je uit waarom Powerwalk een betere optie is als je wilt sporten, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe je daarmee om gaat én gaan we samen Powerwalken. Stel me al je vragen over Powerwalk.

Lezing Natuurlijke EHBO

Ben jij het ook zat om steeds naar de dokter te moeten rennen als jij -of iemand in je gezin- tegen een gezondheidsuitdaging aanloopt? Of dat je dan met een synthetisch middel -en een waslijst aan bijwerkingen- de apotheek weer uitloopt? Met een beetje geluk kom je van je klacht af, maar je moet nog maar zien of je daadwerkelijk geneest.
Zou jij ook graag willen leren:

  • Hoe je een 'natuurlijk medicijnkastje’ optimaal samenstelt met zinnige geneesmiddelen?
  • Waarom het zo belangrijk is om vergif uit je lijf te houden?
  • Hoe je je immuunsysteem kunt versterken?

Of het nou gaat om hooikoorts, hoofdpijn, oorpijn, buikpijn, slecht slapen of hooggevoeligheid; er zijn diverse natuurlijke mogelijkheden, eenvoudig en doeltreffend.

Neem contact met me op als je zo’n workshop met je vriend(inn)en/ buren/ collega’s wilt organiseren. De thee met wat lekkers staat klaar!

Op een afstand van meer dan 15km vanaf Zaltbommel, bereken ik reiskosten.

Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?