Workshops

Bewustwording begint bij informatie. Om de ervaring en visie van Happy Healthcare breed te delen, organiseer ik workshops in Zaltbommel, in mijn mooie praktijkruimte. Past een bestaande workshop bij je, of wil je liever een unieke workshop met me samenstellen? In “die mooie stad Zaltbommel” of op een andere locatie? Alles behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met me dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je gezonder gaan leven maar weet je niet waar je moet beginnen?

Je leest dat brood niet zo gezond voor je is -waarom eigenlijk niet?- en je vraagt je af wat je dan moet eten? Ben je verward door alle online adviezen en zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je eigenlijk geen etiketten lezen, omdat je gewoon niet wilt weten wat erin zit? Wil je het liever zelf maken? Wil je suikervrij en/of glutenvrij gaan koken/bakken? Een workshop is dan een leuke start. Ik geef -het liefst in jouw keuken- workshops waarvoor je zelf een groep van ongeveer 6 mensen voor uitnodigt.

Ik ben zelf een enorme fan van de Paleo en Oer-principes, vandaar ook dat ik me bezighoud met Powerwalking. Ben je nieuwsgierig en wil je snel meer weten over Paleo? Of ben jij al een stap verder en wil je er meer achtergrondinformatie of (kook)inspitratie over Paleo? Dat kun je hier krijgen! Stel me tijdens de workshops al je vragen over Paleo voeding en leefstijl.

Je kunt verschillende soorten workshops bij me boeken:

Workshop Happy Healthy Breasts

Het is fijn met elkaar over borstgezondheid te praten. Onze moeders en oma’s en grootoma’s én overgrootoma’s deden dat al. Gewoon, tijdens de wekelijkse koffie-date. Wat de één niet wist, wist de ander wel. Wij hebben daarom maar één agendapunt; BORSTEN! Je hoeft je bij ons ook niet af te vragen of het gesprek in die richting zal gaan, of hoe je het gesprek daarnaartoe leidt. We komen immers allemaal voor hetzelfde; een leven lang gezonde borsten!

Workshop Gezond Koken

We gaan gezonde en lekkere voorafjes, hoofdgerechten en toetjes maken. Ik vertel je waarom en welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden en je ervaart het gezonde alternatief

Workshop Gezond bakken

Je leert van alles over alternatieve bakproducten, over gezonde taarten en koeken, glutenvrij brood en hoe je kunt zoeten zonder suiker. Na afloop hebben we een heuse ‘high tea’ om te proeven wat we gemaakt hebben.

Workshop Meeneemlunch

Je meeneemlunch voorbereiden en maken is nogal wat als je ervoor kiest geen brood meer te eten. Dit is een ideale workshop waarin je handige tips krijgt als je je leefstijl wilt aanpassen, en je hebt meteen voor alle maaltijden gezonde alternatieven. We bereiden en proeven van alles.

Workshop Etiketten Lezen

Je wil je zo vaak mogelijk gezond koken maar soms lukt het niet en ga je toch voor een verpakt product. Je koopt en eet dan altijd gezonde en verse producten en toch merk je dat je niet zo opknapt als anderen in je omgeving. Dan daagt het je; maak je eigenlijk wel de góede keuzes?
Het etiket is bedoeld als een wegwijzer naar een bewuste keuze. Maar wat staat er eigenlijk op een etiket? En wat betekent dat dan? Waar moet je op te letten?

Workshops Powerwalk

In 1,5 uur tijd leg ik je uit waarom Powerwalk een betere optie is als je wilt sporten, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe je daarmee om gaat én gaan we samen Powerwalken. Stel me al je vragen over Powerwalk.

Lezing Natuurlijke EHBO

Ben jij het ook zat om steeds naar de dokter te moeten rennen als jij -of iemand in je gezin- tegen een gezondheidsuitdaging aanloopt? Of dat je dan met een synthetisch middel -en een waslijst aan bijwerkingen- de apotheek weer uitloopt? Met een beetje geluk kom je van je klacht af, maar je moet nog maar zien of je daadwerkelijk geneest.
Zou jij ook graag willen leren:

  • Hoe je een ‘natuurlijk medicijnkastje’ optimaal samenstelt met zinnige geneesmiddelen?
  • Waarom het zo belangrijk is om vergif uit je lijf te houden?
  • Hoe je je immuunsysteem kunt versterken?

Of het nou gaat om hooikoorts, hoofdpijn, oorpijn, buikpijn, slecht slapen of hooggevoeligheid; er zijn diverse natuurlijke mogelijkheden, eenvoudig en doeltreffend.
Regelmatig plan ik –in samenwerking met Vita Cora– een lezing in over de natuurlijke mogelijkheden bij gezondheidsuitdagingen en wat de voordelen hiervan zijn! Meld je aan via ons contactformulier.
De thee met wat lekkers staat klaar!

Kijk in mijn agenda voor de planning van de (vrij toegankelijke) workshops, of neem contact met me op als je zo’n workshop met je vrienden/buren/collega’s wilt organiseren. Dit kan ook op locatie! In dat geval bereken ik reiskosten vanaf Zaltbommel.

Deel, volg en like dit bericht:
Email
Pinterest1.1k

Pinterest
Whatsapp
Linkedin
close

Ken je iemand die dit bericht niet mag missen? Stuur het gerust door :)