Spring naar inhoud

Wil jij me helpen?

Hulp geven kan ik heel goed. Hulp vragen vind ik lastiger. Vandaag zet ik mijn gêne aan de kant, trek ik de stoute schoenen aan en stel ik je de vraag die ik zelden uitspreek:
"wil jij me helpen?"

Hartstochtelijk positief

Ken je me, dan weet je dat elke porie in mijn lijf positiviteit ademt! Hoopvol, professioneel en uitgaand van het goede in de mens. Ken je me nog niet, dan stel ik me graag even aan je voor.

Ronduit hartstochtelijk ben ik als het gaat om mijn gezin en zaken waarvan ik het waard vind om voor te vechten. Preventieve gezondheidszorg is er zoéén. Als geschoold voedings- en hormoondeskundige, begeleid ik -ervaringsdeskundig- mensen die vastlopen met hun gezondheid, om de regie over hun eigen lijf en leden terug te nemen. 'Zelfzorgverlener' is mijn geuzennaam.

In 2017 leerde ik over de mogelijkheden van lichaamsthermografie en was ik op slag verkocht. Een niet-invasief fysiologisch lichaamsonderzoek wat zijn gelijke niet kent en waarbij preventie met afstand op één staat. Daar wilde ik álles van weten en ik liet me bijscholen tot 'Clinical Thermographer'. Ook investeerde ik in apparatuur en software, werkte ik hard aan PR en marketing en (net)werkte ik me drie slagen in de rondte. Omdat thermografie voornamelijk wordt ingezet bij borstonderzoek en omdat mijn klantenkring - niet alleen, maar vooral - uit vrouwen bestaat, werd borstgezondheid in mijn praktijk steeds belangrijker. Het is machtig mooi om vrouwen (jong en oud) opnieuw bewust te maken van informatie die de afgelopen generaties door onze veranderde leefstijl, vakkundig naar de achtergrond geschoven is.

Slepende juridische procedure

Nadat ik een jaar vol overgave en met succes had gewerkt als thermograaf, belandde ik plotseling in een conflict met de bekendste 'medisch thermograaf' in Nederland, wat resulteerde in een tegen mij aangespannen kort geding. Dit won ik volledig en ik kon een schadevergoeding tegemoetzien. Dit bleek echter de opmaat naar een slepend juridisch drijfzand. Ik zal je de details over dwangsommen, deurwaarder en bodemprocedure besparen. Het korte verhaal is dat ik afgesloten werd van alles wat ik nodig had om mijn werk te doen. Mijn klanten, software en dossiers. Toen alle legale 'vertragingsacties' waren ingezet en doorploegd, en ze niet anders meer kon dan betalen van de gevonniste schadevergoeding en de inmiddels toegevoegde boete, failleerde ze haar bedrijf en kon ik fluiten naar mijn centen. I've been through it all. Ze leek erop uit mij zakelijk en persoonlijk te slopen.

thermografie happy healthcare

Het was een loodzware periode, maar gelukkig voorbij. Ik ben er nog! En ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan!

Álles staat op scherp om door te starten, alleen ben ik door de slepende rechtsgang, niet alleen mijn (spaar)geld maar ook de voor lichaamsthermografie benodigde software kwijtgeraakt.

Waarom is die software zo belangrijk?

De software is speciaal ontwikkeld voor lichaamsthermografie én koppelt mij aan specialisten die mijn onderzoeken beoordelen en rapporten voor de cliënt opstellen. Éénmalig, maar vooraf te betalen, kost deze software bijna € 7.000,-.

Ik heb jou nodig om die software weer aan te schaffen.

Dat kan als sponsor, of als partner. Je kunt kiezen voor € 100,-, of een veelvoud daarvan. Alles is welkom!

  1. Als sponsor kun je vanzelfsprekend rekenen op mijn eeuwige dankbaarheid! En ik zal je hulp niet onder stoelen of banken steken. Als jij dit ook wilt tenminste. Alles in overleg.
  2. Ben je liever partner, dan krijg je daarnaast een unieke code, waarmee een deel van de bruto winst op thermografische onderzoeken - gegenereerd met jouw code - voor jou is. Hiermee kun je je investering méér dan terugverdienen.
thermografie happy healthcare
thermografie happy healthcare
thermografie happy healthcare

Wil je sponsoren?
Gebruik dan deze link.

Bepaal het bedrag in het 'bestelproces'.

Kies je voor partnerschap? Gebruik dan deze link.

Bepaal het bedrag in het 'bestelproces'.

Dank voor je aandacht, and remember...

Happy Self Care = Happy Healthcare

durf te delen happy healthcare

2 gedachten over “Wil jij me helpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *