Spring naar inhoud

Wil jij me helpen?

Hulp geven kan ik heel goed. Hulp vragen vind ik lastiger. Vandaag is het belangrijk die gêne aan de kant te zetten, de stoute schoenen aan te trekken
en je de vraag te stellen die ik zelden uitspreek:
"wil jij me helpen?"

Uitgaan van het goede in de mens

Als je me kent, dan weet je dat elke porie in mijn lijf positiviteit ademt! Hoopvol, professioneel en uitgaand van het goede in de mens. Ken je me nog niet, dan stel ik me graag even aan je voor.

Hartstochtelijk ben ik als het gaat om mijn gezin en zaken waarvan ik het waard vind om voor te vechten. Preventieve gezondheidszorg is er zoéén. Geschoold voedings- en hormoondeskundige, ervaringsdeskundig, begeleid ik mensen die vastlopen met hun gezondheid, om de regie over hun eigen lijf en leden terug te nemen. 'Zelfzorgverlener' is mijn geuzennaam.

Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met lichaamsthermografie en ik was op slag verkocht. Een niet-invasief fysiologisch lichaamsonderzoek wat zijn gelijke niet kent en waarbij preventie met afstand op één staat. Dáár wilde ik alles van weten en ik liet me bijscholen tot 'Clinical Thermographer'. Ik investeerde in apparatuur en software, werkte hard aan PR en marketing en netwerkte me drie slagen in de rondte. Omdat thermografie voornamelijk wordt ingezet bij borstonderzoek en mijn klantenkring - niet alleen, maar vooral - uit vrouwen bestaat, werd borstgezondheid steeds belangrijker. Ik kan niets mooiers bedenken dan vrouwen bewust maken van informatie die de afgelopen generaties door onze veranderde leefstijl, vakkundig naar de achtergrond geschoven is.

Slepende juridische procedure

Na een jaar vol overgave werken als thermograaf, belandde ik in een conflict met een zakenpartner wat resulteerde in een zeer akelig, juridisch, drijfzand. Ik zal jullie het verhaal van dwangsommen en bodemprocedures besparen. Het korte verhaal is dat ik afgesloten werd van alles wat ik nodig had om mijn werk te doen. Mijn klanten, software en dossiers. Men leek erop uit mij zakelijk en persoonlijk te slopen. Het was een loodzware periode, maar gelukkig voorbij.

thermografie happy healthcare

Ik ben er nog! En ik sta te popelen
om weer aan de slag te gaan!

Álles staat op scherp om door te starten, alleen ben ik door de slepende rechtsgang, niet alleen mijn (spaar)geld maar ook de voor lichaamsthermografie benodigde software kwijtgeraakt.

Waarom is die software zo belangrijk?

De software is speciaal ontwikkeld voor lichaamsthermografie én koppelt mij aan specialisten die mijn onderzoeken beoordelen en rapportages voor de cliënt opstellen. Éénmalig, maar vooraf te betalen- kost dit bijna € 7.000,-.

Mijn vraag aan jou: wil jij me helpen die software weer aan te schaffen?

Dat kan als sponsor, of als partner. Je kunt kiezen voor € 100,-, of een veelvoud daarvan. Alles is welkom!

  1. Als sponsor kun je vanzelfsprekend rekenen op mijn eeuwige dankbaarheid! En ik zal je hulp niet onder stoelen of banken steken. Tenminste, als jij dit ook wilt natuurlijk.
  2. Ben je liever partner, dan krijg je daarnaast een unieke code, waarmee een deel van de bruto winst op thermografische onderzoeken - gegenereerd met jouw code - voor jou is. Hiermee kun je je investering méér dan terugverdienen.
thermografie happy healthcare
thermografie happy healthcare
thermografie happy healthcare

Wil je sponsoren?
Gebruik dan deze link.

Bepaal het bedrag in het 'bestelproces'.

Kies je voor partnerschap? Gebruik dan deze link.

Bepaal het bedrag in het 'bestelproces'.

Dank voor je aandacht, and remember...

Happy Self Care = Happy Healthcare

durf te delen happy healthcare

2 gedachten over “Wil jij me helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *