Spring naar inhoud

Wie ben ik

Zelfzorg en óverzorg; een wereld van verschil

Hi, ik ben Marielle van Tienen, geboren in 1963 en opgegroeid in de jaren waarop het -helemaal op medisch gebied- 'niet op kon'. Thuis werd alert gereageerd op "afwijkingen" en zagen we menig arts en specialist die hun protocollen op ons los lieten. Als kind ben ik veel behandeld. Als dwarse puber verzette ik me daartegen en guess what; mijn klachten verdwenen!

Pas toen mijn oudste kind (ik kreeg er drie) eens ziek werd en de reguliere behandeling niet bij hem paste (hij werd in korte tijd zeer ernstig zieker, in plaats van beter), nam ik hem mee naar een 'alternatieve' behandelaar bij. Tot mijn stomme verbazing werd hij, binnen enkele uren(!) weer fit en vitaal! En dat bleef zo!

Dáár moest ik meer van weten en de laatste twenty-something jaar verdiep ik me steeds intensiever naar manieren van leefstijlkunde. Mijn focus verschoof zich gestaag van 'behandelen' naar 'preventieve zorg'.

Sindsdien sta ik iedere ochtend met plezier op omdat ik dan wéér iemand de regie (terug) laat nemen over zijn of haar vitaliteit.

Hoe?
Ik maak je bewust van de manier waarop jij je leven inricht. Ik help je de verantwoordelijkheid over je eigen lichaam te nemen en hoe je met plezier het beste voor jezelf zorgt. Eenmaal bewust van het effect, inspireer je anderen dit óók te doen en daar word ík dan weer blij van. Win-win-win-win....

Samen gaan we doelgericht en praktisch aan de gang om jou op het pad naar vitaliteit en gezondheid te krijgen. En te houden.

"De beste leefstijlcoach maakt zichzelf zo snel mogelijk overbodig. Ik ben jouw Zelfzorgverlener!"