Spring naar inhoud

wel of niet vaccineren?

Ik ben geen voorstander van klakkeloos vaccineren volgens 'de ggd-richtlijnen'. Mijn (familie-)ervaringen, (na-)scholing en wat ik van mijn cliënten leer, hebben me hier gebracht. Mijn berichten over vaccinaties zullen -tot het tegendeel onomstotelijk bewezen is- deze teneur aanhangen.

Jon Rappoport is een erkende expert en tegenstander van vaccinaties. Hij beschrijft (onderbouwd) de misstanden in de wereld. Veelal op gezondheidsgebied. In dit artikel beschrijft hij waarom het hele idee van vaccinaties overduidelijk bedrog is. Hij heeft dit in een -voor iedereen begrijpbare taal- uitgelegd. Laura Babeliowski heeft een voorzet gedaan tot vertalen en comprimeren van het artikel. Enigszins aangepast deel ik het graag met jullie.

De theorie over vaccinaties is dat een vaccinatieprik het immuunsysteem dwingt om actief te worden tegen de ziektekiemen die in het vaccin aanwezig zijn. Dit is om het immuunsysteem alvast voor te bereiden als de echte ziekte en de echte ziektekiem later gaan komen.
De realiteit is dat een baby helemaal nog geen volledig ontwikkeld immuunsysteem van zichzelf heeft. Volgens sommige onderzoekers krijgt een kind dit pas vanaf 12 tot 14 jaar. Het idee dat het immuunsysteem van het kind kan “oefenen” voor een situatie die later komt, klopt dus niet, want het kind heeft nog geen volledig ontwikkeld immuunsysteem.

Vaccinaties zouden ervoor gezorgd hebben dat kinderziektes goeddeels verdwenen zijn. Dat klopt niet. Het overlijden als gevolg van kinderziektes was al rond 1965 (vóór de introductie van antibiotica en wijdverspreide 'immunisatie') voor 90 % verdwenen dankzij betere hygiëne, voeding en behuizing.

Er is echter nog een tweede reden waarom we denken dat kinderziektes nog weinig voorkomen. We zien geen zichtbare symptomen meer. Niet omdat kinderziektes nagenoeg verdwenen zijn, maar omdat de symptomen die erbij horen, onderdrukt worden door een slecht werkend immuunsysteem. De normale, oorspronkelijke symptomen van kinderziektes ontstaan door een combinatie van de infectie zelf én de reactie van het immuunsysteem op de ziektekiemen. Daarom zien we bij mazelen rode vlekken en koorts: het is een reactie van het lichaam op de ontstane ziekte. Zo'n (ontstekings-)reactie zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf van de ziektekiemen bevrijdt.

Bij gevaccineerde kinderen werkt dat anders. Vaccins bevatten gifstoffen: ziektekiemen en chemicaliën. De zorgen ervoor dat het immuunsysteem van kinderen verzwakt. Dáárdoor zie je bij gevaccineerde kinderen geen symptomen van kinderziektes op het moment dat ze die krijgen. Ze krijgen de ziekte natuurlijk wel! Ze worden er immers mee ingespoten! Bij elke vaccinatie verzwakt hun immuunsysteem verder en kan het lichaam zich niet meer op de normale manier verdedigen tegen de ziektes. Hun lichamen vechten immers al tegen de chemicaliën. Omdat deze kinderen zieken hun ziekte nooit helemaal uitzieken, worden ze CHRONISCH ZIEK! Ook andere ziektes dan kinderziektes maken veel meer kans, omdat hun immuunsysteem verzwakt is.

Conclusie:
Er is maar één échte manier om schade door kinderziektes te voorkomen; dat is het opbouwen van een goed immuunsysteem. Hier zijn geen medicijnen voor. Vaccinaties zijn dus helemaal geen oplossing, ze doen precies het omgekeerde van waarvoor ze bedoeld zouden zijn: ze maken kinderen ziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *