Spring naar inhoud

Wat je oncoloog je niet vertelt

Voorkom 'dis-ease' en word als vanzelf vitaal en gezond

Dr. Veronique Desaulnier startte haar queeste tegen de ellende die kanker veroorzaakt, op dezelfde manier als eigenlijk iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker; het diepe besef dat de manier waarop wij in het westen met kanker -en de behandeling van kanker en kankerpatiënten- omgaan, over het algemeen meer kwaad dan goed doet. Zij -noch ik overigens- zijn tegen 'reguliere medicijnmannen en -vrouwen'. Op gezette tijden is het maar wat heilzaam je erin te kunnen wentelen. Maar zodra het over (borst)kanker gaat; is de beperkte visie ten hemel schreiend. Het verdriet, de angst, de paniek en de druk die op potentiële patiënten wordt uitgeoefend gaat -vaker dan eens- de grens van het menselijk toelaatbare ver over. "Dr. V" heeft hiervoor een beproefd 7 Essentials System systeem ontwikkeld

Het is een lesprogramma dat je leert hoe je "dis-ease" voorkomt en als vanzelf vitaal en gezond wordt. Door veranderingen aan te brengen in je leefstijl, zie je binnen de kortste tijd positief resultaat in je gezondheid en in je leven! Als je de manier 'waarop je het altijd deed' verandert, verandert eigenlijk al het andere met je mee en ga je een gezonder, gelukkiger en betekenisvoller leven leiden.

1. Voeding is je medicijn

Hippocrates, de Griekse geneesheer die meer dan 1500 jaar geleden leefde, deed de ontdekking dat voeding het lichaam ziek kon maken en het óók (weer) kan helen! Helaas wordt deze wijsheid van de “man die moderne gezondheidszorg definieerde” volstrekt genegeerd door de medicijnproducerende, verzekerings- en  overheidsinstellingen. Voeding is de basis van onze gezondheid. Het voedt onze cellen en organen. Als we giftig, ziek en dood voedsel eten, wat denk je dat er dan in ons lichaam gebeurt? Juist, dat wordt ook zwak en ziek en we gaan voortijdig dood. Ontdek welke voedingsmiddelen je 'gezonde genen' weer activeren en leer te focussen op hoe je met  alkalische voeding je lichaam weer in balans brengt.

2. Stel je minder bloot aan wat slecht voor je is

Volgens de University Of Columbia School Of Public health, is “95% van alle kankergevallen ontstaan door opstapeling van giffen (toxines).” Je kunt veel eenvoudige stappen zetten om jouw dagelijkse blootstelling -in je huis en in je lichaam- aan giftige omgevingsfactoren te verminderen en je gezondheid te verbeteren. Lever- en darmontgifting speelt hier een belangrijke rol in.

3. Breng je energie in balans

Energie is alles en alles is energie. Carlo Rubbia, Nobelprijswinnaar, stelt zelfs dat we maar voor 1 miljardste deel uit stoffelijke materie bestaan en dat de rest energie is. Als de basis van ons lichaam energie is, dan is het toch logisch dat we die energie in balans houden en vrij van verstoring? Je centrale zenuwstelsel, je hormonen en je meridianensysteem (acupunctuur, biofotonen, etc.) hebben een enorme impact op het energiesysteem van ons lichaam. Er zijn niet voor niets talloze therapieën en praktijken die je daarbij helpen. Er is plenty wetenschappelijk onderzoek gedaan -en bewijs geleverd- over de voordelen van chiropraxie, acupunctuur, homeopathie, yoga, magneten en veel en veel meer...

4. Heel je emotionele wonden

Ken je het gevoel, dat je stress hebt en dat je merkt dat je kaak- en nekspieren strak staan, of dat je een knoop in je maag hebt? Dát is een typisch voorbeeld dat je energie vastloopt. Al jaren speculeren wetenschappers over de connectie tussen emotie en ziekte. De studie naar “psycho-neuro-immunologie” (PNI), laat ons eindelijk zien wat de invloed van stress is op onze gezondheid. We hebben nu zelfs bewijs dat je DNA samentrekt en relaxt als reactie op je stemming. Gun jezelf eenvoudige technieken om effectief je stress te verminderen en je gezondheid en geluk te vergroten.

5. Zoek een biologische tandarts

Je tanden en kiezen zijn geen losse onderdelen waarin naar believen geboord, geprikt, gevuld of behandeld kan worden -vaak zelfs met uiterst giftige stoffen-. Ze zijn een wezenlijk deel van je lichaam en wat je dáár doet, heeft effect op de rest van je lichaam. We weten allemaal dat amalgaamvullingen GEEN plaats hebben in ons lichaam. Kwik is één van de meest giftige stoffen de we kennen en het effect op ons immuunsysteem en daarmee onze gezondheid, is uitentreuren onderzocht en gepubliceerd. Bruggen met palladiumverbindingen, #horror! Elke tand en kies is gelinkt aan onze organen (net zoals je dat bij voet- en handreflexologie kent). Vrouwen met borstkanker bleken zonder uitzondering een grote vulling of een wortelkanaalbehandeling (gehad) te hebben in de tand die correspondeert met de borstmeridiaan.

6. Heel je lichaam met planten

Medicinale planten worden als sinds de Egyptische en Perzische dynastieën uitentreuren beproefd en beschreven. Onze voorouders gebruikten al planten bij ziektes. Bepaalde planten en kruiden hebben bepaalde eigenschappen die voeden, stimuleren, straktrekken, versterken, ontgiften en versneld herstellen. Er zijn ook planten die daadwerkelijk kankercellen doden zonder schadelijke bijwerkingen voor de gezonde cellen in je lichaam!

7. Maak gebruik van zeer vroege opsporingsmogelijkheden

Thermografie: baal je ook zo van de 'tietenbus', de mammogrammen? Sta je er ooit bij stil wat al dat samenpersen van, en radioactieve straling door je borst doet voor je borst en dús ook voor de rest van je lichaam? Met HR digitale Infrarood opnames met thermografie, kunnen 5 tot 8 jaar vóórdat een tumor zichtbaar is bij een mammo- of echogram, abnormale patronen zien in het lichaam. Over voortijdige ontdekking gesproken!! Er zijn ook heel wat bloedtesten die de ontwikkeling van kanker op cellulair niveau kunnen zien, voordat ze gevonden kunnen worden door gebruikelijke onderzoeken. Stop kanker VOORDAT het in je bloedsomloop enzymen en hormonen laat circuleren. Je kunt écht zonder!

Veronique Desaulniers - 7 things your oncologist will never tell you

In het héél kort, DR V legt het je (in het Engels) uitgebreid uit:

En natuurlijk haal ik nét een beetje meer dan de beloofde 7 tips uit het filmpje:

  • 5% van de kankers zijn genetisch
  • Voeding heeft een enorme impact op hoe je genen opereren
  • 2% van de chemotherapie werkt, 1 op de 100 patiënten heeft er baat bij
  • Suiker voedt kanker
  • Leefstijlfactoren (roken, alcohol, prefab voedsel, luchtvervuiling, straling, etc.) vergroten de kans op kanker
  • Straling en chemotherapie vergroten de hoeveelheid CTC's (circulerende tumor cellen) en stamcellen
  • Voedingssupplementen vergroten de overlevingskans
  • Verlaging van ontstekingsindicatoren verhogen overlevingskans
  • Meditatie en emotionele heling helpen je beter te worden

Wil je meer weten?

Take away your Fear Of Breast Cancer  with the 7 Essentials System

Wie is "Dr. V"?

Dr. V's facebook "BreastCancerConqueror"

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?