Spring naar inhoud

Voor bedrijven

Zorgverzekeraar Menzis berekende dat 87 procent van de werkgevers de vitaliteit van haar werknemers belangrijk vindt. In de praktijk doet maar 23 procent van de werkgevers hier echt iets mee.

Jouw team is het belangrijkste kapitaal van je bedrijf. Hun gezondheid en welzijn is mede bepalend voor de bedrijfsresultaten. Ziekteverzuim, fouten en lage energie vormen grote verborgen kostenposten en zorgen voor een ongezellige werksfeer.

Vreemd genoeg vertaalt dit zich zelden in een effectief gezondheidsprogramma. Is dat bij jou ook zo? Of laat je zien dat het welzijn van je team je aan het hart gaat?

Hoe mooi zou het zijn als je team effectief zelfzorg toe kan passen?

You've come to the right place; daar kan ik je bij helpen.

Mijn opleiding en achtergrond gaf me een feilloos gevoel voor welke techniek wél en welke níet werkt. Ik begeleid mijn cliënten naar een betere gezondheid en vitaliteit. Als zich klachten manifesteren die buiten mijn vakgebied liggen, verwijst ik door naar passende behandelaars.

Ik kom graag naar je toe voor:

√ Professioneel advies in gezondheidsbeleid
√ Trainingen, masterclasses en lezingen
√ 1 op 1 coaching en groepscoaching

health-heart-wellness happy healthcare

Maak gezondheid bespreekbaar

Niet elke werkgever vindt het even makkelijk om over de gezondheid van zijn of haar werknemers te beginnen. Vooral niet als dit persoonlijk neigt te worden. Omdat de werknemer zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen gezondheid, zou je het algemeen kunnen houden door voorlichting te geven.

Richt het gezondheidsbeleid zo in dat je gezonde werknemers ondersteunt. Zij zijn immers duurzaam kapitaal en geven een positieve energie binnen de organisatie! Peer pressure doet de rest. Op deze manier brengt je het ziekteverzuim op een positieve manier omlaag!


Boek mij voor trainingen, masterclasses en lezingen

Het onderwerp Gezondheid en Leefstijladvies is breed en kan op meerdere manieren voor het voetlicht gebracht worden binnen een professionele organisatie. De focus ligt volgens mij op preventie en bewustwording. Hiervoor heb ik verschillende trainingen, masterclasses of lezingen ingericht. De uiteindelijke invulling hiervan gaat natuurlijk in gezamenlijk overleg met de werkgever.

Denk dan bijvoorbeeld aan sessies als:

  • √ De invloed van voeding op onze hersenen Lezing van 1,5 uur
  • √ Voeding en beweging helpt burn-out klachten te verminderen Masterclass van 1.5 uur
  • √ Een gezonde leefstijl voor managers en professionals. Training van 3 uur (max. 20 personen)
Ben jij zelf(standig) ondernemer? 
Onderschat jouw zelfzorg niet!

Wat denk je dat kunt winnen als je beter voor jezelf zorgt? Jij kunt je bedrijf nog sneller laten groeien, en je missie beter vormgeven!

Investeren in jezelf = investeren in je bedrijf

Samen kijken wij of -en hoe- jij meer energie en vitaliteit kunt genereren voor jezelf én voor je bedrijf. Wat voor jou een blinde vlek is, valt mij wél op. Waar laat jij onbewust leefstijlkansen liggen?

Wil je  eerst met me kennismaken?

Plan dan een vrijblijvende call in, dan kan ik je belangrijkste vragen beantwoorden en je vervolgens een passend aanbod doen.

Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?