Voor bedrijven

Gezonde werknemers maken een bedrijf gezond

Werknemers zijn het belangrijkste levende kapitaal van elk bedrijf of organisatie. Hun gezondheid en welzijn zijn mede bepalend voor de bedrijfsresultaten.
Ziekteverzuim, fouten en lage energie, vormen grote verborgen kostenposten en zorgen voor een ongezellige werksfeer.

Vreemd genoeg vertaalt dit zich zelden in een effectief gezondheidsprogramma.

You've come to the right place; daar kan ik je bij helpen.

Ik kom graag naar je toe voor:
  • √ Professioneel advies in gezondheidsbeleid
  • √ Trainingen, masterclasses en lezingen
  • √ 1 op 1 coaching en groepscoaching
marielle van tienen happy healthcare
"Zorgverzekeraar Menzis berekende dat 87 procent van de werkgevers de vitaliteit van haar werknemers belangrijk vindt. In de praktijk doet maar 23 procent van de werkgevers hier echt iets mee. Ben jij er daar één van, of laat je zien dat het welzijn van je werknemers je aan het hart gaat? "

Mijn opleiding en achtergrond gaf me een feilloos gevoel voor welke techniek wél en welke níet werkt.  Ik begeleid mijn cliënten naar een betere gezondheid en vitaliteit. Als zich klachten manifesteren die buiten mijn vakgebied liggen, verwijst ik door naar passende behandelaars. Ik ben een enthousiast motivator van individuen en groepen en ik kan in korte tijd de conditie en bewegingscapaciteit van deelnemers opbouwen.

health-heart-wellness happy healthcare

Maak gezondheid bespreekbaar

Niet elke werkgever vindt het even makkelijk om over de gezondheid van zijn of haar werknemers te beginnen. Vooral niet als dit persoonlijk neigt te worden. Omdat de werknemer zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen gezondheid, zou je het algemeen kunnen houden door voorlichting te geven.

Richt het gezondheidsbeleid zo in dat je gezonde werknemers ondersteunt. Zij zijn immers duurzaam kapitaal en geven een positieve energie binnen de organisatie! Peer pressure doet de rest. Op deze manier brengt je het ziekteverzuim op een positieve manier omlaag!


Boek mij voor trainingen, masterclasses en lezingen

Het onderwerp Gezondheid en Leefstijladvies is breed en kan op meerdere manieren voor het voetlicht gebracht worden binnen een professionele organisatie. De focus ligt volgens mij op preventie en bewustwording. Hiervoor heb ik verschillende trainingen, masterclasses of lezingen ingericht. De uiteindelijke invulling hiervan gaat natuurlijk in gezamenlijk overleg met de werkgever.

Denk dan bijvoorbeeld aan sessies als:

  • De invloed van voeding op onze hersenen Lezing van 1,5 uur
  • Voeding en beweging helpt burn-out klachten te verminderen Masterclass van 1.5 uur
  • Een gezonde leefstijl voor managers en professionals. Training van 3 uur (max. 20 personen)

Zullen we eerst kennismaken?

Ik wil eerst persoonlijk met je kennismaken (via telefoon of Skype/Zoom). Daardoor krijg ik een beter beeld van jouw situatie en kan ik je vertellen waar ik in jouw geval de nadruk op wil leggen in dit traject.

marielle van tienen happy healthcare
close

Ken je iemand die dit bericht niet mag missen? Stuur het gerust door :)