thermografie borstonderzoek happy healthcare

(45 minuten) Tijdens een Tweede Borstonderzoek, na 3-6 maanden, afhankelijk van wat in het rapport van het Eerste Borstonderzoek wordt geadviseerd, starten we weer met een korte anamnese (vraaggesprek) en kijk ik opnieuw naar het uiterlijk van je borsten, voordat ik de infraroodopnames maak.

Álle volgende borstonderzoeken worden aangemerkt als Vervolgonderzoek. Het (Nederlandstalig) rapport spreek ik achteraf met je door in een vervolgafspraak zo’n 14 dagen na je onderzoek

In het rapport wordt door de specialist een advies gegeven voor een vervolgonderzoek. Een Vervolgonderzoek wordt altijd vergeleken met de eerdere onderzoeken. Ongeacht of je na 3, 6, 12 of 24 maanden terugkomt. Dit geeft meteen de waarde van een thermografisch onderzoek aan. Gebruik de tussenliggende periode om het advies in het rapport op te volgen en je borstgezondheid te monitoren.

De bijzondere patronen die zichtbaar waren in het eerdere thermogram worden vergeleken met de patronen in het vervolgonderzoek. Zo worden veranderingen zichtbaar. Na een eerste onderzoek, wordt een vaak een relatief korte tijd aangehouden voor een vervolgonderzoek. Mocht de temperatuur van patronen oplopen of afnemen, dan is het belangrijk dit te weten na 3 of 6 maanden en niet pas over 2 jaar.

Al tijdens dit onderzoek leer je veel over de gezondheid van je borsten. Je krijgt tips en antwoord op je vragen, tijdens het onderzoek en de belafspraak. Door het meten van de temperaturen en het beoordelen van de patronen kan de specialist precies aangeven wat je kunt doen om de gezondheid te verbeteren of te bewaren.

Vaak dienen zich patronen en temperaturen aan die de specialist en ik een volgende keer liever niet meer zien. In het rapport wordt een advies gegeven voor een termijn waarop een vervolgonderzoek gewenst is. Met dit Tweede Borstonderzoek wordt de thermografische beoordeling nog accurater. Alles is erop gericht jou te helpen je borsten gezond te houden, een leven lang.

Pak de regie!

Wil jij elke zondagochtend een e-mail waarin ik mijn visie op leefstijl, tips & tricks en aanbiedingen deel?

Wees gerust, je krijgt alleen relevante informatie.
Lees het privacybeleid.

Queen happy healthcare

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.