Spring naar inhoud

Thermografie in jouw praktijk?

Thermografie in jouw praktijk?
Dat kan!

Jij kunt ook infrarood lichaamsonderzoek aanbieden!
Van de hoogste kwaliteit en zónder investering.

Jij kunt dit machtig mooie onderzoek ook in jouw praktijk toepassen en aan je cliënten aanbieden. Op basis van partnerschap kom ik met liefde naar je toe met mijn "infrarood reizende circus".

Het feit dat je deze woorden leest, betekent dat je al begrijpt dat lichaamsthermografie een waardevolle toevoeging kan zijn op jouw aanbod. Je kunt dit nu eenvoudig, en zonder investering van tijd en geld, realiseren.

Ik zet je de voordelen even voor je op een rijtje:

 • Je maakt de ontstekingsprocessen en functionaliteit van het lichaam -van mannen en vrouwen- zichtbaar.
 • Je biedt extra service aan vrouwen (en mannen) die een veilig, niet-invasief (geen aanraking, geen straling, geen geplet) en súpernauwkeurig borstonderzoek willen. Thermografie is een door de FDA goedgekeurde aanvulling op mammografie.
 • Het helpt je een behandeling te begeleiden en het effect ervan op fysiologisch niveau te volgen.
 • Vervolgonderzoeken worden met de eerdere vergeleken en geven jou én je cliënt/patiënt inzicht in de werkzaamheid van de behandeling. Ook zie je meteen of je aanpassingen aan kunt brengen om optimaal succes te hebben.
 • Ik help je om je cliënten/patiënten de waarde van thermografisch onderzoek te  laten begrijpen en hoe de afbeeldingen hen kan helpen.
 • En -niet onbelangrijk-; je kunt een nieuwe inkomstenstroom toevoegen aan je praktijk.

Onderzoek in jouw praktijk

Ik kom één of misschien zelfs wel twee keer per maand jaar jouw praktijk om opnames van je cliënten/patiënten te maken met mijn infraroodcamera en software. We spreken een minimum aantal onderzoeken per keer af.

Wat heb ik nodig voor goede infrarood onderzoeken?

 • Een lege ruimte van minstens 4 meter lang en geblindeerde (of te bedekken) ramen.
 • Geen direct zonlicht en bij voorkeur tl- of led-verlichting.
 • Geen (ingemetselde) elektriciteitsleiding in de achterwand.
 • Geen kale vloer. Ik adviseer je graag over hoe je de vloer en de ramen kunt bedekken.
 • Een constante kamertemperatuur tussen 20 en 22 graden Celsius.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Als thermograaf ben ik gecertificeerd door de American Academy of Thermology (AAT) en de International Association of Medical Themographers (IAMT).
 • Mijn onderzoeken, worden beoordeeld door thermologen die zijn aangesloten  bij Physicians Insight.
 • De aangesloten thermografen en thermologen investeren in opleiding en zijn gehouden aan de internationaal geldende gedragscodes.
 • Ik ben relevant HBO geschoold (en volg bijscholingen) in natuurgeneeskundige principes als Klassieke Homeopathie, Elektromagnetische Straling, Orthomoleculaire voeding, ECC hormoontherapie, Medische Basiskennis, etc.
  Zorg ervoor dat je de achtergrond kent van degene die je opnames maakt en je studie beoordeelt.

 

 • Ik werk met je samen als ik ook achter je product en dienst kan staan.
 • Ik vertegenwoordig je praktijk professioneel en ga ik met compassie om met je cliënten/patiënten.
 • Ik help je cliënten/patiënten de beoordeling te begrijpen en ik help je zo nodig met (ver)taalissues.
 • Ik help je -zonder meerkosten- met je online marketing voor thermografie.
 • Ik help je met (het ontwikkelen van) folders, nieuwsbrieven, posters etc.
 • Ik help je bij workshops, presentaties en open huizen. Dit allemaal in overleg natuurlijk.

Mail me, app me of plan zelf een vrijblijvend telefoongesprek in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *