Spring naar inhoud

Powerwalk als revalidatietool

Powerwalk is een uitgelezen tool om mensen die langdurig ziek waren of kampen met burn-out of (ernstig) overgewicht, weer in beweging te krijgen. Mentaal en fysiek!

Tijdens deze gespecialiseerde Powerwalklessen houdt de trainer nauwkeurig zicht op de 'kwaliteit van de dag' van de deelnemer en past daar de intensiteit van de training op aan. Met natuurlijk het doel voor ogen de deelnemer te bewegen naar méér conditie en zelfvertrouwen, een krachtiger lichaam, meer sociale interactie en een betere algehele gezondheid en vitaliteit.

Met de deelnemer bouwen we de belastbaarheid op naar 5km Powerwalk in 45 minuten. Daarna kunnen deelnemers doorstromen naar reguliere powerwalkgroepen.

Onze bewegingsdeskundige trainer, is zeer ervaren in zakelijke re-integratie van volwassenen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt, in het motiveren en enthousiasmeren van individuen en groepen en zij is in staat in korte tijd de conditie en bewegingscapaciteit van de deelnemers op te bouwen.

Deelname aan deze gespecialiseerde Powerwalklessen kost € 35 per week.
Wij hanteren één tarief; of de deelnemer aan 1 of 2 lessen per week deelneemt. Waar vind je dat nog?! Voor werkgevers en/of arbodiensten behoort een presentierapportage óók tot de mogelijkheden. Vraag hiernaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *