Spring naar inhoud

Maak meer plezier

"Gelukkige mensen hebben meer succes in het behalen van hun doelen. Zij zijn gezonder (leven wel 7 jaar langer), hebben betere relaties, werken beter samen, gedragen zich duurzamer. Daarnaast is de gelukkige werknemer ook nog productiever, minder vaak ziek en in staat om een betere kwaliteit te leveren."

Nou nou, da's nogal wat! Naast voeding en beweging is ontspanning een enorme factor die bijdraagt aan een gezond leven. Ontspanning bereik je door rust en plezier toe te voegen aan je leven! En wat doen wij? Gewoon, zo allemaal met elkaar... Kijk het nieuws maar, wij omringen onszelf allesbehalve met plezier. We houden ons bezig met oorlog, ruzie, haat, geweld, ongeluk, etc.

Ik hecht aan plezier maken. Met stressmanagement staat stress (en het ‘managen’ van stress) in het centrum van je aandacht. Wat je aandacht geeft, groeit… Door plezier te maken -doen wat je leuk vindt, zonder dat het moet-, leid je de aandacht juist van stress af en bereik je meer. Plezier is de drijvende kracht achter succes. Het verbindt en geeft energie, dát wat ons in beweging houdt om de wereld mooier en gelukkiger te maken. 

Wil je weten hoe jij meer plezier in je leven kunt brengen? Hoe je meer uit je leven haalt? Zoek eens contact op!