Spring naar inhoud

Ook jij kunt verdienen aan thermografie

Samen maken we lichaamsthermografie voor meer mensen bereikbaar

Lees jij ook weleens over lichaamsthermografie (door collega's ook wel 'medische thermografie' genoemd)?

Snap jij ook dat dit een waardevol lichaamsonderzoek is? Het wordt inmiddels vaak ingezet voor preventief en complementair borst-onderzoek.

Baal jij er ook van dat de kosten van dit onderzoek niet vergoed wordt door de meeste verzekeraars?

Dan heb ik zomaar ineens goed nieuws voor je!

Omdat ik vind dat lichaamsthermografie écht voor meer mensen beschikbaar moet zijn, hanteer ik concurrerende prijzen. Dat alleen scheelt al een slok op een borrel.
Dat mijn inkomsten daardoor dalen, stoort met niet. Ik hoef er niet van te leven, ik wil er niet rijk van worden.

Ik word wel een stúk gelukkiger als ik kan delen.

Heb jij dat ook weleens, dat je al een tijdje 'kauwt' op een idee, maar dat je er moeilijk handen en voeten aan kunt geven? Nou ik wel. Ik had een fijn idee, maar ik kon maar niet bedenken hoe ik dat administratief sluitend in kon richten. Tot ik op enig moment een eureka-moment had. Binnen een paar uur had ik het voor elkaar en kan ik mijn geweldige idee -al zeg ik het zelf- met je delen.

Ik ga mijn omzet met je delen

Jij krijgt 10% van de omzet van elk thermografisch onderzoek dat ik door jou doorverwezen krijg. Of dat een "klein" regio-onderzoek is of een "groot" lichaamsonderzoek, 10% is voor jou!

Soms richt ik speciale (korting)acties in. Dan kun je denken aan vader- of moederdag, internationale vrouwendag, kerstmis/oudjaar, bijvoorbeeld. Of omdat ik er zin in heb; je bent van harte uitgenodigd met zo'n actie mee te liften.

De spelregels zijn als volgt:

  • We spreken een datum af voor een informatiebijeenkomst van ongeveer 15 dames, waar ik kom vertellen over het belang van gezonde borsten en wat je er zelf aan kunt bijdragen. Daarin vertel ik ook over thermografisch onderzoek
  • Wij samen verzamelen daar geïnteresseerden voor, waarbij je op mijn hulp kunt rekenen wat persbericht en online marketing betreft
  • Tijdens en na deze bijeenkomst interesseren we dames voor een 'thermografiedag' bij jou in de praktijk (of in een geschikte ruimte bij jou in de buurt)
  • Ik kom daar met mijn apparatuur en software naartoe en ik voer de onderzoeken en de follow-up uit. Jij hoeft daar verder niets voor te doen.
  • Ik deel 10% van mijn omzet, die ik via jouw doorverwijzing genereer.

Voor een fijne en transparante administratieve afhandeling, krijg je een unieke code. Als iemand een onderzoek laat uitvoeren en me daarbij jouw code overhandigt, koppel ik die code aan de factuur en wordt 10% van de omzet op jouw naam gereserveerd. En dat kan nog best snel gaan; bij een volledig lichaamsonderzoek spaar je al ±43 euro, bij een vrouwen gezondheidsonderzoek ±30 euro, bij een borstonderzoek ±20 euro.

Zodra 'jouw deel' een bedrag van 63 euro aantikt (1963 is mijn geboortejaar), start de uitbetaling en die houdt daarna niet meer op! Het schiet dus lekker op bij een 'eigen thermografiedag' en het geldt ook als je mensen naar een andere locatie verwijst. Je persoonlijke code is leidend.

Hoe?
Jij kunt via jouw site Lichaamsthermografie aanbieden. Op jouw eigen dashboard heb je op elk moment een actueel overzicht van de gemaakte omzet en aangeklikte links.

Via de menu-optie in jouw dashboard kun je eenvoudig een verkoop-link maken om op je site te plaatsen.

Wil je informatie over de producten om bij de links op je site te plaatsen? Neem dan contact met me op.