Spring naar inhoud

Ook jij kunt verdienen aan thermografie

Samen maken we lichaamsthermografie bereikbaar voor meer mensen, mannen, vrouwen en kinderen

Lees jij ook weleens over lichaamsthermografie (door collega's ook wel 'medische thermografie' genoemd)?

Snap jij ook dat dit een waardevol lichaamsonderzoek is? Het wordt inmiddels vaak ingezet voor preventief en complementair borstonderzoek.

Baal jij er ook van dat de kosten van dit onderzoek niet vergoed worden door de meeste verzekeraars?

Dan heb ik zomaar ineens goed nieuws voor je!

Omdat ik vind dat lichaamsthermografie écht voor meer mensen beschikbaar moet zijn, speel ik volgens mijn eigen spelregels.

Mijn praktijk is zó ingericht dat -mits voldoende aanvullend verzekerd- de facturen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding bij de zorgverzekering.

Ik hanteer concurrerende prijzen. Dat alleen scheelt al een slok op een borrel.
Dat mijn inkomsten daardoor dalen, stoort met niet. Ik hoef er niet van te leven, en ik wil er al helemaal niet rijk van worden. Ik word wel een stúk gelukkiger als ik kan delen.

Jij krijgt 10% van de omzet van elk thermografisch onderzoek dat ik door jou doorverwezen krijg. Of dat een "klein" regio-onderzoek is of een "groot" lichaamsonderzoek, 10% is voor jou!

Soms richt ik speciale (korting)acties in. Dan kun je denken aan vader- of moederdag, internationale vrouwendag, kerstmis/oudjaar, bijvoorbeeld. Of gewoon omdat ik er zin in heb; je bent dan van harte uitgenodigd met zo'n actie mee te liften.

De spelregels zijn als volgt:

  • Omdat steeds meer vrouwen geïnteresseerd zijn in thermografisch borstonderzoek, spreken we een datum af voor een informatiebijeenkomst van ongeveer 15 dames, waar ik kom vertellen over het belang van gezonde borsten en wat ze er zelf aan kunnen bijdragen. Daarin vertel ik ook over thermografisch onderzoek van borsten én de rest van het lichaam
  • Wij samen verzamelen daar geïnteresseerden voor, waarbij je op mijn hulp kunt rekenen voor een persbericht en online marketing
  • Tijdens en na deze bijeenkomst interesseren we de dames voor een 'thermografiedag' in jouw praktijk of in een geschikte ruimte bij jou in de buurt (of op een andere locatie waar ik thermografisch onderzoek uitvoer)
  • Ik kom daar met mijn apparatuur en software naartoe en ik voer de onderzoeken en de follow-up uit. Jij hoeft daar verder niets voor te doen.
  • Ik deel 10% van mijn omzet, die ik via jouw doorverwijzing genereer.

Voor een fijne en transparante administratieve afhandeling, krijg je een unieke code. Als iemand een onderzoek laat uitvoeren en me daarbij jouw code overhandigt, koppel ik die code aan de factuur en wordt 10% van de omzet op jouw naam gereserveerd. En dat kan nog best snel gaan; bij een volledig lichaamsonderzoek levert het je ±40 euro, bij een vrouwen gezondheidsonderzoek ±30 euro, bij een borstonderzoek ±20 euro. Uitbetaling vindt elk kwartaal plaats.

Op elke locatie iemand zich ook bij me meldt; je persoonlijke code is leidend.

Ik help je aan verkoop-links om op je eigen website te plaatsen en omdat het nogal nauw luistert wat je schrijft, help ik bij de eindredactie van je aanbod. Neem daarvoor contact met me op.