Spring naar inhoud

Nooz met korting!!

Nooz Ken je me live? Dan kun je me uittekenen met mijn Nooz-brilletjes.

Ik heb ze in soorten en maten en kleuren! Ik ben er zó blij mee! Ze vallen geregeld, en ze beschadigen nooit! Ik pak nooit mis, want ik draag ze altijd bij me, om mijn nek, aan mijn sleutels of in mijn portemonnee. Ja, óók tijdens carnaval (superhandig als je ook eens rustig -nou ja- eten wilt en je dan de menukaart wil lezen)

Nooz

Ze komen in verschillende sterktes, je kunt ze aan je sleutels hangen, je kunt de kleur kiezen die bij je outfit van de dag past. En sóms kun je zelfs je Nooz-collectie aanvullen uit een speciale serie! Bijzondere kleuren, gemarmerd, anything!!

  • Het is zo'n enorm handig ding als ik boodschappen doe; zo kan ik tenminste mijn boodschappenlijstje lezen én -niet te vergeten!- de ingrediëntenlijst op de verpakkingen!
  • Ik heb hem in mijn auto! Ja -schiet maar!- ik kan dan ff snel gluren wie me appt en ik kan heb hem óók nodig de route meekijken om te anticiperen op de gesproken tekst van de Google-Maps-dame die soms gewoon ontzettend laat pas een aanwijzing geeft. Toch?
  • Ik heb er één naast/in mijn bed liggen, omdat het zo lastig leest als je op je zij ligt en je gewoon niet meer zonder leesbril kunt!
  • Ik gebruik hem zelfs als boekenlegger! Gewoon, omdat ik er een hekel aan heb om te vouwen in de
  • bladzijdes.

Wat ik het mooiste nieuwe model vind; deze bevestig je gewoon aan je smartphone(cover)! Ook in alle bekende kleuren en met diverse oogcorrecties. Én hij past zo lekker naast mijn mobile-Floww !🌍Nooz smartphone happy healthcare

Ik heb er geen extra lees-zonnebril door nodig; hij past gewoon zo lekker op het puntje van mijn neus, vóór mijn zonnebril.

En omdat ik er nóg eentje in een ander kleurtje kocht; kreeg ik een gave kortingsactie in mijn schoot geworpen van maar liefst TWINTIG PROCENT!

En die deel ik graag met jou!! 

Zoek jouw favoriete NOOZ uit en krijg meteen 20% korting!!

thumbs up happy healthcareVind je het prettig om vaker informatie te ontvangen over hoe je je leven zo gezond mogelijk kunt vereenvoudigen? Met tips, tricks en soms ook weleens een kortingsacties?

Meld je dan aan en dan mail ik je -niet te vaak- over wat ik nieuwswaardig vind om met je te delen.

1 gedachte over “Nooz met korting!!

  1. Pingback: Waarom ik gek ben op Loveli - Happy Healthcare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *