Wat fijn dat je ons toestemming geeft je te mogen mailen met informatie

Omdat we spam net zo irritant vinden als jij, zijn wij blij met deze nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)!We zijn met name zo blij zijn met jouw steun omdat we graag veel vrouwen (en mannen) willen blijven bereiken met waardevolle informatie over een gezond lijf en gezonde borsten.Hoe we vanaf nu omgaan met jouw gegevens kun je hieronder lezen.Natuurlijk hopen we op een langdurige relatie, toch kun je je op elk moment weer uitschrijven. Misschien zie je ons liever op Facebook dan in je mailbox. Onderaan iedere mailing van ons staat een afmeldlink.

Wij nemen jouw privacy zeer serieus en we gaan daarom zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om

Door gebruik te maken van de site en de inschrijving voor de mailings, het downloaden van de e-magazines en e-books, ga je akkoord met het privacy- en cookie-beleid. Je gegevens zullen nooit(!) aan derden worden verkocht en/of verstrekt! Daar heb ik zelf ook een enorme hekel aan.

Marielle van Tienen
april 2018

Wij nemen jouw privacy zeer serieus en we gaan daarom uiterst zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om

Bescherming persoonsgegevens

Happy Healthcare verkoopt en/of verstrekt je persoonlijke gegevens niet aan derden.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Dat betekent dat we je voornaam en e-mailadres alleen gebruiken om jou de nieuwsbrief, het e-boek of het online magazine te sturen.

Wie is Happy Healthcare eigenlijk?

Happy Healthcare is het bedrijf van Marielle van Tienen.

Happy Healthcare verzorgt:

  • leefstijadvies en -coaching, (orthomoleculair) voedingsadvies en -coaching, bewegingsadvies en -coaching;
  • powerwalklessen onder de namen Happy Healthcare Powerwalk en Powerwalk Zaltbommel;
  • medische thermografie op locatie in Nederland
  • organisatie van informatieavonden en workshops in preventieve gezondheidszorg, (borst)gezondheid en Medische Thermografie
  • informatieverstrekking via media en social media.

Onze gegevens zijn:

Happy Healthcare
welkom@happyhealthcare.nl
Telefoonnummer:  +31 611 240 681
KvK 68053886

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze mailinglijst, een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze diensten, dan zal aan jou gevraagd worden bepaalde gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • factuuradres
  • verzendadres
  • bedrijfsgegevens als btw-nummer en kvk-nummer
Waarvoor gebruiken we je persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doelen:

Je naam en e-mail adres gebruiken we voor het verzenden van informatieve en/of commerciële mailings. Hiervoor gebruiken we alleen de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten of het aanschaffen van producten en/of diensten.

Je naam, e-mailadres en telefoonnummer die jij invult op een afspraakformulier en/of een contactformulier, gebruiken we om je te kunnen antwoorden.

Je naam, e-mailadres, adresgegevens en je telefoonnummer die jij invult als je een product of dienst van ons aanschaft, gebruiken we om je te bevestigen, de factuur te sturen en te kunnen antwoorden.

Als Happy Healthcare voor een evenement 1-op-1 samenwerkt met een andere praktijk/ondernemer, delen we je gegevens met hen. Vanaf dat punt gelden de privacyregels van die praktijk/ondernemer.

We slaan deze gegevens op in Autorespond. We zullen je één keer vragen toestemming te geven om te voldoen aan de Wet AVG. Als je geen toestemming geeft worden je gegevens verwijderd.

Je kunt jezelf elk moment eenvoudig uitschrijven door op een afmeldlink te klikken onderaan de mailing.

De servers van Autorespond zijn gevestigd in Nederlandse dataceters. Alle data wordt “versleuteld” (encrypted) verstuurd en opgehaald door gebruik van SSL certificaten. Hierdoor kan het data-verkeer tussen de browser en onze servers niet afgeluisterd worden. Deze manier van communiceren wordt ook door financiële instellingen gebruikt bij internet-betalingen. Meer informatie over het privacybeleid van Autorespond vind je hier.

Onze webshop

Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk te laten verlopen. Wij verkopen en/of verstrekken je gegevens niet aan derden. Je gegevens worden uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld als zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij de betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook niet door Happy Healthcare opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

Voor– en achternaam en eventueel bedrijfsgegevens als bedrijfsnaam, btw-nummer en KvK-nummer 

Om jouw bestelling uit de webshop te kunnen leveren.

 Adres, postcode en woonplaats (factuur en/of levering)

Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling vanuit de webshop

Telefoonnummer

We vinden het prettig even te bellen voordat we een afspraak met je inplannen, wie weet heb je nog wel wat vragen aan ons.

E-mailadres

Bij elke bestelling vanuit de webshop ontvang je van ons een bevestiging en overzicht van de door jou gemaakte kosten. Is het een bestelling die wordt verzonden met de post, zal Postnl jou een e-mail sturen met de track & trace code. Je e-mailadres vragen we ook bij een contactverzoek, als we je niet aan de telefoon krijgen kunnen we je een mail sturen en misschien je vraag op die manier al beantwoorden.

Beveiliging van persoons- en cliëntgegevens

Wij gebruiken de techniek om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor de beveiliging die past bij de gegevens die wij verwerken en bewaren.

 

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser wordt geplaatst op het apparaat waarmee je onze website bezoekt. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Google Analytics

We willen graag weten hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken en hoe zij de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren.  Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Wat interessant is voor onze marketing, is te weten van welke websites mensen doorklikken naar onze website. Hier lees je meer informatie over het beleid van Google Analytics.

 

Social Media buttons bij de blogs

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de blogs van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Wij plaatsen buttons van de volgende Social Media Platforms. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.  Hieronder vind je links naar de verschillende privacyverklaringen:

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk gegeven het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrieven, worden je persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van die betreffende dag uit Autorespond verwijderd.

De cliëntgegevens (dus als je een thermogram bij ons hebt laten maken of een andere dienst hebt afgenomen)  in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Wij verwijderen jouw gegevens binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting.

Je wilt je gegevens verwijderen?

Ook al heb je toestemming gegeven voor het bewaren en verwerken van je gegevens, je kunt ze altijd weer intrekken, waarna wij ze niet meer zullen bewaren.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om ze te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, stuur ons dan schriftelijk een inzageverzoek.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking of het bewaren van jouw gegevens en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken.

Wij zullen je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via welkom@happyhealthcare.nl.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.