Spring naar inhoud

Jouw privacy

Zo sta ik er in

Omdat ik spam net zo irritant vind als jij, ben ik blij met de nieuwe wet AVG! Hierdoor kan ik vrouwen (en mannen) blijven bereiken met waardevolle informatie over een gezonde lichaam en geest. Hoe ik omga met jouw gegevens kun je hieronder lezen. Natuurlijk hoop ik op een langdurige relatie, toch kun je je op elk moment weer uitschrijven. En misschien volg je me zelfs liever op Facebook dan in je mailbox. Onderaan iedere mailing staat een afmeldlink.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om

Door gebruik te maken van de site en de inschrijving voor de mailings, het downloaden van de e-magazines en e-books en het aanschaffen van producten, ga je akkoord met het privacy- en cookie-beleid. Je gegevens zullen nooit(!) aan derden worden verkocht en/of verstrekt! Daar heb ik zelf ook een enorme hekel aan.

Marielle van Tienen
april 2018

Ik neem jouw privacy zeer serieus

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Dat betekent dat ik je naam en e-mailadres alleen gebruik om jou de nieuwsbrief, een e-boek, een product of een online magazine te sturen.

Happy Healthcare is het opgericht door Marielle van Tienen, en verzorgt:

  • leefstijadvies en -coaching, (orthomoleculair) voedingsadvies en -coaching, bewegingsadvies en -coaching;
  • powerwalklessen onder de namen Happy Healthcare Powerwalk en Powerwalk Zaltbommel;
  • medische thermografie op locatie in Nederland
  • organisatie van informatieavonden en workshops in preventieve gezondheidszorg, (borst)gezondheid en Medische Thermografie
  • informatieverstrekking via media en social media.

Mijn bedrijfsgegevens zijn:

Happy Healthcare
welkom@happyhealthcare.nl
Telefoonnummer:  +31 611 240 681
KvK 68053886

Wanneer je je voor updates hebt ingeschreven op mijn mailinglijst, een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn diensten, dan vraag ik je bepaalde gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen gegevens die je zelf aan me verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • factuuradres
  • verzendadres
  • bedrijfsgegevens als btw-nummer en kvk-nummer

Die worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doelen:

Je naam en e-mail adres gebruik ik voor het verzenden van informatieve en/of commerciële mailings. Hiervoor gebruik ik alleen de gegevens die ik van je krijg voor het downloaden van gratis documenten of het aanschaffen van producten en/of diensten.

Je naam, e-mailadres en telefoonnummer die jij invult op een contact- of afspraakformulier, gebruik ik om je te kunnen antwoorden.

Je naam, e-mailadres, adresgegevens en je telefoonnummer die jij invult als je een product of dienst van me koopt, gebruik ik om je te bevestigen, de factuur te sturen en je te kunnen antwoorden.

Als Happy Healthcare voor een evenement 1-op-1 samenwerkt met een andere praktijk/ondernemer, deel ik je gegevens met hen. Vanaf dat punt gelden de privacyregels van die praktijk/ondernemer.

We slaan deze gegevens op in Autorespond. Je wordt minimaal één keer gevraagd toestemming te geven. Als je geen toestemming geeft worden je gegevens verwijderd.

Je kunt jezelf elk moment eenvoudig uitschrijven door op een afmeldlink te klikken onderaan de mailing.

De servers van Autorespond zijn gevestigd in Nederlandse dataceters. Alle data wordt “versleuteld” (encrypted) verstuurd en opgehaald door gebruik van SSL certificaten. Hierdoor kan het data-verkeer tussen de browser en onze servers niet afgeluisterd worden. Deze manier van communiceren wordt ook door financiële instellingen gebruikt bij internet-betalingen. Meer informatie over het privacybeleid van Autorespond vind je hier.

Ik gebruik jouw gegevens om de bestellingen zo snel en soepel te laten verlopen. Ik verkoop en/of verstrek je gegevens niet aan derden. Ik stel je gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking als zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij de betaling in de webshop word je voor de transactie altijd via een beveiligde verbinding verwezen naar de website van een Payment Processor. Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan de servers en worden dan ook niet door Happy Healthcare opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:

Voor– en achternaam en eventueel bedrijfsgegevens als bedrijfsnaam, btw-nummer en KvK-nummer - om jouw bestelling uit de webshop te kunnen leveren.

Adres, postcode en woonplaats (factuur en/of levering) - voor de correcte levering van jouw bestelling vanuit de webshop

Telefoonnummer - om je zo nodig even te bellen voordat ik een afspraak met je inplannen, of als je in een contactverzoek vraagt of ik je bel.

E-mailadres - om je een bevestiging te sturen bij een bestelling vanuit de webshop met een overzicht van de door jou gemaakte kosten. Wordt je bestelling per post of koerier verstuurd, dan zal de vervoerder jou een e-mail sturen met de track&tracecode. Ik gebruik daarvoor het e-mailadres dat je zelf doorgeeft. Ook vraag ik je e-mailadres bij een contactverzoek via de website, zo kan ik per e-mail al reageren op je bericht.

Ik gebruik techniek om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor de beveiliging die past bij de gegevens die ik verwerk en bewaar.

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser wordt geplaatst op het apparaat waarmee je mijn website bezoekt. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

Ik wil graag weten hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken en hoe zij de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je dus niet persoonlijk herleiden. Wat interessant is voor mijn marketing, is te weten van welke websites mensen doorklikken naar mijn pagina's. Hier lees je meer informatie over het beleid van Google Analytics.

 

Ik wil het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om de informatie van mijn site te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms plaats ik buttons. Lees de respectievelijke privacyverklaringen om te weten hoe zij omgaan met privacy.  Hieronder vind je links naar de verschillende privacyverklaringen:

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk gegeven het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn updates, worden je persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van die betreffende dag uit Autorespond verwijderd.

De gegevens (dus als je een thermogram bij mij hebt laten maken of een andere dienst of product hebt gekocht) in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan alle wettelijke verplichting te voldoen. Ik verwijder je gegevens binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting.

Ook al heb je toestemming gegeven voor het bewaren en verwerken van je gegevens, je kunt ze altijd weer intrekken, waarna ik ze zal verwijderen.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om ze te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van je heb, stuur me dan schriftelijk of per e-mail een inzageverzoek.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je me schriftelijk of per e-mail vragen jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking of het bewaren van jouw gegevens en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken.

Ik neem je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling.

Ik behoud te allen tijde het recht dit privacybeleid te wijzigen, het zal natuurlijk altijd voldoen aan de wettelijke richtlijnen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Deel, volg en like dit bericht:
Email
Pinterest1.1k
Pinterest
Pinterest
Whatsapp
Linkedin