Spring naar inhoud

In coronatijd

coronavirus corona virus happy healthcare

Na de mededelingen van de regering op 15 maart jl. over de maatregelen i.v.m. het met Corona virus, informeer ik je ook graag over de gevolgen hiervan op mijn praktijk. In deze tijden van stress voor velen, ben ik blij dat ik je kan blijven ondersteunen om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren

Ik hou de richtlijnen van de overheid en mijn beroepsvereniging CAT in acht en als jij dat ook doet, gaan wat mij betreft afspraken gewoon door. Zolang er van overheidswege geen nieuwe maatregelen worden afgekondigd blijft dit ook zo.

Je kunt rekenen op de volgende maatregelen:

  • Ik doe er alles aan om een gezonde omgeving en hygiëne in mijn praktijk te waarborgen.
  • Net als altijd, desinfecteer ik na elke behandeling de apparatuur.
  • Voor en na het consult was ik mijn handen grondig. Jij kunt dat ook doen.
  • Oppervlakten waar je in de praktijk en in het pand mee in contact komt worden geregeld gedesinfecteerd.

Maar het is belangrijk dat we afspreken dat in geval van verkoudheid verschijnselen, hoesten, of grieperig gevoel, je je afspraak tijdig annuleert of verplaatst. Andersom doe ik dat ook. Ben je weer helemaal opgeknapt, dan sta ik weer voor je klaar.

Tenslotte is het belangrijk om je immuunsysteem extra te ondersteunen. Extra suppletie van vitamine C, D en Zink is geen overbodige luxe. Zoals je je kunt voorstellen, raken de voorraden daarvan snel op. Laat me weten als ik voor je kan bestellen, zodat jij je weerstand sterk kan houden.

Veel sterkte in deze lastige tijd en vooral een goede gezondheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?