Spring naar inhoud

Hormonen / overgang / vruchtbaarheid

Zorg jij eigenlijk wel genoeg voor jezelf?

Lieve vrouw, merk je dat het je steeds zwaarder valt om alle ballen in de lucht te houden? Merk je ook dat je kribbiger wordt naar degene voor wie je verantwoordelijk bent of -als je ze hebt- je collega's ?

Voel jij het vuur nog branden dat je pak hem beet vijf jaar geleden nog had? Of merk je dat je eigenlijk geen plezier meer beleeft en aan het "overleven" bent? Vind je het steeds moeilijker om je eigen leven te combineren met dat van je werk, je kinderen, je partner, of misschien wel een hulpbehoevende ander?

Dan is het hoog tijd om te kijken hoe je handvatten kunt krijgen om het plezier in je leven weer terug te brengen. Het is belangrijk dat je aandacht aan jezelf besteedt om op die manier weer de liefde voor je zo belangrijke zelf - en je omgeving - te kunnen voelen. Het mooiste wat je met een ander kunt delen, is de beste versie van jezelf. En dat zónder het steeds weer een beetje weg te geven!

Samen met jou kijk ik kritisch naar hoe je je leefstijl nu inricht en waar je het kunt verbeteren. Ik help je mee je optimaal te voelen, te voeden en te bewegen.

Je staat er niet alleen voor!

Ik bewonder jou, lieve vrouw, om je liefdevolle gedrevenheid om anderen te helpen. Ik zie daarentegen ook hoe je worstelt om alle ballen hoog te houden, dat je opbrandt en dat je vuur langzaam dooft. Doordat je jezelf steeds op de laatste plaats zet, word je overvraagd, oververmoeid en prikkelbaar, én krijg je op den duur zelf ook aanzienlijke gezondheidsproblemen. Dit is onvermijdelijk!

Laat het zover niet komen. Als ervaringsdeskundige en professional, ken ik je knelpunten en leer ik je beter voor jezelf te zorgen. We kijken samen naar je leefstijl in de breedste zin om te zien waar het nodig is verandering aan te brengen.

Wat merk jij hier van?

De liefde voor jezelf en voor degene die je verzorgt bloeit weer op, je leert jezelf en de signalen van je lijf beter kennen waardoor je beter voor jezelf kunt zorgen en waardoor je op tijd - en met plezier - hulp zoekt bij je belangrijke werk. En het bijkomend voordeel is; doordat je zélf weer levensgeluk beleeft en uitstraalt, kun je daar ook anderen bij helpen.

Samen gaan we aan het werk en leer je stap voor stap wat de beste keuzes zijn voor je gezondheid.

Álles voor jouw allerbeste zelf en degene voor wie je (mantel)zorgt!
Je bent het waard!

mantelzorg happy healthcare

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?