Ga niet over één nacht ijs....

Je kunt natuurlijk de professional zoeken die het dichtste bij jouw woonplaats is, of die het goedkoopste is, of die de mooiste website heeft...  Je kunt ook kiezen voor degene waar anderen van zegen "dáár moet je naartoe. En wel hierom!"

Heb jij met Marielle of met Happy Healthcare gewerkt? Deel je ervaring met anderen over wat het voor voor jou betekent (of heeft betekend) en help zo iemand anders óók een goede keuze te maken!

experience happy healthcare

Thermografie

caret-down caret-up caret-left caret-right
Angelique Haaften
Mijn ervaring met borst thermografie en in het bijzonder met Marielle van Happy Healthcare is een heel positieve! Vrouwvriendelijk in alle opzichten, zowel qua systeem als persoon. Zij werkt heel secuur en professioneel, zowel tijdens het onderzoek als in de follow-up. Bijzonder prettig is dat de uitgebreide rapporten nabesproken worden. Naast haar specialisme op het vlak van thermografie, maakt haar kennis van gezondheid in het algemeen, goede voeding en gezond bewegen, alsmede haar warme en integere persoonlijkheid voor mij het geheel als zeer aan te raden aan iedere vrouw!
José Elst
Ik vind dit geweldig! We zagen duidelijke verschillen op de thermografische afbeeldingen van mijn moeder voor en na een operatie van borstkanker. Aan iedereen die het afkraakt zonder het eerst in de diepte te onderzoeken: schaam jullie! Aan alles is merkbaar dat de activiteiten van Happy Healthcare voorkomen uit een integere passie om mensen zonder schadelijke middelen te helpen. Ze werkt samen met artsen en ze heeft een brede opleiding en een zeer grote investering in apparatuur en kennis. Dat is gewoon z’n prijs waard! Ik ben heel dankbaar dat dit bestaat: eindelijk een niet-schadelijk alternatief voor mammografieën.
Gonnie Hardenberg

Mijn ervaring met thermografie: een zeer vrouwvriendelijk borstonderzoek, met duidelijke beelden. Het wordt ook goed uitgelegd door de deskundige en je krijgt adviezen mee, waar je wat mee kan. Het is alleen jammer, dat het nog niet vergoed wordt door de zorgverzekering.

Loekie Lent
Na een slechte ervaring bij het maken van een mammografie een aantal jaren geleden (ik had een cyste in mijn borst en deze knapte bij de 5e poging om een foto te maken) heb ik mij steeds afgevraagd of er geen andere (pijnloze) manier was om de borsten te bekijken. Bij toeval kwam ik in contact met thermografie, en daar heb ik een infraroodonderzoek laten doen. Wat een verademing. Geen pijn, geen geplet en een overduidelijk rapport van een arts, met telefonische uitleg van Marielle. Voor mij geen mammografie meer.
Sylvia Deventer
Dit jaar zou ik voor het eerst kunnen deelnemen aan het landelijke onderzoek naar borstkanker via de mammografie. Van heel veel vrouwen had ik al gehoord hoe vreselijk zij dit onderzoek vinden maar er toch maar aan meedoen zodat ze later niet hoeven te zeggen dat ze het hadden kunnen weten. Erger is nog dat diverse huisartsen aangaven dat dit onderzoek nauwelijks toegevoegde waarde biedt en dat als mannen het zouden moeten ondergaan er al een veel beter alternatief zou zijn geweest!!!! Dit heeft mij doen besluiten om voor thermografie te gaan om te zien of dit voor een mij een betere methode kan zijn. De eerste resultaat lijkt goed in orde te zijn, dus ik wacht nu even de tweede af om te zien hoe mijn baseline eruit ziet. Het ondergaan van de thermografie is vele malen prettiger dan de mammografie waarbij de wijze waarop eveneens een grote rol speelt. Vooralsnog kan ik het iedereen aanbevelen. De volgende stap is de mammografie eruit en het geld beschikbaar stellen voor thermografie.
Peggy Weert
In april had ik mijn eerste thermografie onderzoek. De (uitgebreid beschreven en telefonisch uitgelegde) uitslag was ‘gemiddeld niveau van zorg’. Na advies 3x een borstweefselbehandeling ondergaan. Ook heb ik de voedingsadviezen opgevolgd en heb ik alle dagen de borstel- en massagemethode toegepast. Hier ga ik zeker mee door. (Al jaren draag ik geen beha meer). En zie: na het tweede thermografie onderzoek in september kreeg ik deze uitslag: laag niveau van zorg. Blij blij. Dit is pas preventie!!! Deze 2 onderzoeken zijn nu mijn blauwdruk voor toekomstige (jaarlijkse of 2-jaarlijkse) thermografie onderzoeken.
Mariëlle Den Bosch
Na toch steeds wat negatieve berichten te horen over de mammografie, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Dat bleek een thermogram te zijn. Ik heb eerst uitgebreide informatie opgevraagd en er uiteindelijk voor gekozen. Het is een pijnloos onderzoek met veel betere resultaten. In tegenstelling tot de mammografie wordt het hele gebied rond de borsten goed in beeld gebracht, en ook de lymfe is te zien. Natuurlijk blijft het een spannend moment als de uitslag komt. Dat verandert niet, maar je weet wel dat het betrouwbaar en transparant is. Je krijgt je eigen foto’s toegestuurd, met een uitgebreide toelichting hierop, gevolgd door advies. Ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb en zal nooit meer en mammografie laten maken. Het is wel jammer dat een Thermogram niet vergoed wordt. Hierdoor zullen er vrouwen zijn die hier niet voor (kunnen) kiezen, maar als je het je kunt veroorloven, dan zou ik het zeker doen.

Powerwalk

Nancy Zaltbommel
Wat een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. Wie denkt dat het niets voorstelt heeft het mis. Je moet goed nadenken hoe je je motorisch voortbeweegt en daardoor denk je aan niets anders dan aan je lijf! Heerlijk!!
Marion Den Bosch
Van couch potato naar een goede conditie in no time en nog leuk om te doen ook. En dat alles onder de bezielende en professionele begeleiding van Marielle van Tienen. Wat ben ik blij dat ik hiermee begonnen ben.
Jolanda Zaltbommel
Vanaf dag 1 ben ik super enthousiast. Heerlijk je conditie opbouwen zonder blessures. Ook zijn we aan het trainen voor de 11 strandentocht tbv de Hartstichting wat natuurlijk een leuke bijkomstigheid is. Gewoon heerlijk!s voor de goede conditie op peil te houden.
Wilma Gameren

Ik ben geen hardloper, was het fitness in de zaal beu en heb een moeilijke tijd achter de rug. Dit is sport, therapie en mindfullness in een. Ik kan het iedereen aanraden om het eens te proberen. Bovendien errug leuk om in een groep(je) te doen, 't is namelijk nog gezellig ook.

Petra Zaltbommel
De eerste keer dacht ik....waar begin ik aan, maar het is heerlijk om te doen. Intensief met zweetdruppels, maar supergoed voor het hele lichaam en ziel! En zeker niet onbelangrijk...gezellig met een groep en geen blessures!
Cindy Zuilichem
Erg leuk om te doen, lekker sportief een super basis voor de goede conditie op peil te houden.

Leefstijlcoaching

Monique Geldermalsen

De eerste keer dat ik Mariëlle zag, klom ik, met grote moeite de trap op naar haar behandelkamer. Ze wist me snel op mijn gemak te stellen en zonder al te veel ingewikkelde vragen te stellen zorgde ze dat ik éérst op een andere manier ging eten en ze kwam zelfs naar me toe om eens met me boodschappen te doen in de winkel waar ik vaak kom. Er is een wereld voor me open gegaan! Iemand die zo hartelijk met MIJN gezondheid bezig is en daarvoor extra stappen zet. Niet iemand die me zoveel mogelijk pillen wil slijten! Zij gaat voor kwaliteit. Binnen een paar weken had ik mijn conditie terug en ze hielp me die te verbeteren. Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde. En dat allemaal door een facebookpost van Happy Healthcare die een vriendin me op het juiste moment stuurde. Zij kende Mariëlle al en zij haalde me over.

Antoinette Gameren

Marielle heeft me weer op het pad van een gezond leven gezet! Ze helpt me waar ze kan en ze is niet te beroerd me door te verwijzen naar behandelaars in haar netwerk! Echt heel goed!

Peter Arnhem

Mijn vrouw had een thermogram laten maken door Mariëlle en zij was onder de indruk geraakt door het advies wat ze kreeg. Geen onzinverhalen of onnodig supplementen opdringen, maar door zinnig voedingsadvies. Mijn vrouw zei dat ik ook maar eens met haar moest gaan praten. Ik kon in die dagen amper meer lopen. Alles deed me zeer, ik was veel te zwaar en ik viel na mijn werk bijna dagelijks in slaap op de bank. Ik was eerder al eens bij een diëtist geweest dus is was wel sceptisch. Marielle legde me uit dat wat haar betreft gezondheid niets met slank zijn te maken had en dat dat wat haar betreft het doel ook niet was. Ze legde me uit waarom het zo belangrijk is om schoon te eten, over wat mijn lichaam nodig had om weer gezond te worden. Ze overtuigde me van het nut doordat ze me liet zien dat ze wist waarover ze het had; dat ze geen lesje op zat te lepelen. En wat me vooral vertrouwen inboezemde; voor haar is de juiste voeding het belangrijkste. Pas als je daarna merkt dat je voedingsmiddelen tekort komt, zoekt ze met je de beste supplementen uit. We zijn ruim een jaar aan de slag en zonder dieet ben ik gewoon 33 kilo afgevallen! Ik voel me geweldig. Beter dan ooit.

Adriënne Tiel

Op een thermogram herkende Mariëlle dat ik signalen vertoonde die aan diabetes deden denken. Ik had geen klachten, maar toen ik me inlas, merkte ik dat ik ongemerkt was gaan wennen aan bepaalde symptomen. Ik belde Mariëlle om te vragen wat ik kon doen. Ze stuurde me meteen een pagina van haar website met algemeen voedingsadvies. Zij geloof namelijk heel erg in de kracht van voeding. Ze stuurde me ook naar mijn huisarts voor een bloedonderzoek. Dat zag er niet best uit. Omdat ik me binnen een week al een heel stuk beter voelde met het voedingsadvies van Marielle heb ik haar gevraagd of ze me verder wilde helpen. Samen zijn we aan de slag gegaan en ik ben zo blij!  Door mijn voeding aan te passen, en op een andere manier te bewegen en me te helpen met supergoed werkende supplementen, voel ik me weer gezond, ben ik afgevallen en zijn mijn bloedwaardes geweldig! Niet alleen de suiker is weg, maar ook mijn bloeddruk is gedaald! Echte Happy Healthcare dus! Dankjewel Marielle!

Annemarie Geleen

Het is zó fijn dat ik veel met Marielle contact kan hebben met skype of facebook. Ze is niet vaak bij me in de buurt maar ze helpt me zo goed met alle stappen die ik zetten moet om beter te worden. Ze snapt gewoon waar ik mee worstel!

Antoine Zutphen

Ik kwam via facebook in contact met Happy Healthcare. De posts spraken me aan. Geen blabla, ze draaien niet om de hete bij heen, ze zeggen wat ze ergens van vinden. Ik stelde online een vraag en ik kreeg direct advies wat me werkelijk hielp. Gewoon gratis. Dat vond ik zo gaaf dat ik bij een volgende vraag maar eens een afspraak maakte. Dit bedrijf is met mij bezig, niet éérst met geld verdienen. Inmiddels heb ik een soort abonnement en spreken we elke maand even. Vaak online, soms live, dan meet ze me ook even door ;). We nemen dan de ervaring van de afgelopen tijd door een ze helpt me met vervolgstappen! Echt een geweldige manier van werken! Het spaart me tijd, ik voel me beter dan ooit en ik heb de regie over mijn eigen gezondheid. Een aanrader!