Niet alleen de vetzuurbalans wordt gemeten, ook de omega-3-index komt aan de beurt. Dit percentage is de belangrijkste voorspeller van hart- en vaatziekten. Een percentage boven de acht procent geeft meer dan 95 procent bescherming tegen hart- en vaatziekten. Ook dit heb ik nog nooit meegemaakt.

EQ Assurance 

EQ PURE ARCTIC OILEQology investeert enorm veel in de kwaliteit van zijn visolie. Het team staat onder leiding van de gerespecteerde professor Hogne

Vik. Ze geloven zo in hun product en hun beloftes dat ze de EQ Assurance hebben opgericht.

EQ PURE ARCTIC OILAls je de visolie van EQology langer dan 6 maanden gebruikt en je krijgt een eerste hartinfarct of beroerte, dan keert deze assurance € 5.000,- uit (dat is de uitkering voor klanten die het pakket met 8 flessen voor 6 maanden kopen en (dus) de eerste 2 maanden een dubbele dosis van 20ml per dag hebben genomen).

Waardes in de praktijk 

Hieronder zie je een aantal waardes die ik afgelopen tijd binnenkreeg.

Persoon 1:

 

Persoon 2:

 

Persoon 3:

 

Je ziet dat deze waardes bijna 6 tot 9 keer hoger dan wat gezond is. Het is werkelijk een levensgroot sluimerend probleem en er valt nog heel veel te optimaliseren.

Ik moet je wat bekennen: “Persoon 1” ben ik (nou ja, wás ik dus). Ik slikte per dag 2000mg visolie, capsules. Orthomoleculair geschoold ben ik altijd bezig het beste wat er te koop is te vinden. En dat was het merk dat ik gebruikte. Toen.

Nu gebruik ik de visolie van EQology 2 maanden, dus over 3 maanden verwacht ik dat mijn bloedwaarden een heel eind richting de optimale waardes te zitten. Ik wil mijn omega 3-index in ieder geval boven de 8 procent te krijgen.

Wil jij ook je vetzuurbalans optimaliseren? 

Iedereen die me kent; kent mijn mantra: “let food be thy medicine”. En daar sta ik achter! Alleen is soms de samenstelling van voedingsmiddelen uit schone, biologische, voeding -zoals we dat nu kennen uit onze verschraalde aarde- niet voldoende.

Het product van EQology geeft je een unieke kans zelf onderzoek te doen om aan te tonen: 

 • Hoe het met je omega-6 / omega-3-balans staat?
 • Hoe gerichte, vitale suppletie in de vorm van omega-3-vetzuren deze balans kan verbeteren?

Ik daag je uit…

 • Om proactief en meetbaar in je gezondheid te investeren
 • Bij te dragen aan feitelijk informatie en bewijsmateriaal over de kracht van omega-3-vetzuren

Neem jij ook leiderschap over je gezondheid?

Je hebt niets te verliezen en heel veel te winnen…

EQ PURE ARCTIC OIL

Testimonials 

‘Deze visolie heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxydatiewaarde. Daardoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Daarnaast bevat de EQ Pure Arctic Oil een erg hoge dosering DHA en EPA. Hier zie ik erg snel effect. Betere visolie dan deze heb ik nog niet gezien.’
Anne-Ruurd Hoogeveen (ostepaat, kPNI-therapeut en orthomoleculair voedingsdeskundige) 

‘Ik ervaar meer energie, concentratie en creativiteit.’
Wieger Jelsma (designer) 

‘Dit is mijn favoriete supplement. Heel goed voor de hersenen, vooral ook voor kleine hersentjes die nog volop in ontwikkeling zijn. Bij ons thuis krijgt iedereen een lepeltje bij het ontbijt.’
Amber Alberda (voedingscoach & auteur) 

‘Mijn bloedwaarden zijn allen verbeterd. De glucosewaarde was 6,3 en nu 5,3. Mijn spataderen zijn zichtbaar verminderd, mijn benen zijn dunner door een verbeterde bloedsomloop en ik heb veel meer energie. Ik blijf het altijd gebruiken.’
Baukje Hogenkamp

EQ PURE ARCTIC OIL

Veelgestelde vragen 

Hoeveel visolie moet ik per dag innemen? 

In het pakket zitten 8 flessen visolie (300ml per fles). De dosering is als volgt:

 • maand 1: 20ml per dag (dus 2 flessen in deze maand)
 • maand 2: 20ml per dag (dus 2 flessen in deze maand)
  In de eerste twee maanden neem je een dubbele dosering (20 ml) om ervoor te zorgen dat de vetzuurbalans sneller richting normaalwaarde wordt hersteld. In het pakket zit een maatbekertje.
 • vanaf maand 3 (t/m maand 6): 10ml per dag (dus 1 fles per maand)

Je neemt in de eerste 2 maanden dus 4 flessen visolie (2 flessen per maand), en vanaf maand 3 neem je nog 4 maanden 1 fles per maand. In totaal zijn dat dus 8 flessen.

Wanneer heb ik resultaat? 

EQology garandeert dat je binnen 6 maanden een drastische verbetering van je omega-6 / omega-3-balans en omega-3-index hebt. De eindwaarde is natuurlijk wel afhankelijk van je beginwaarde, dus de vetzuurbalans bij starten en het eventuele achterstallige onderhoud. Ieder bedrijf belooft natuurlijk verbeterde resultaten, maar EQology zorgt -met de vingerpriktest- voor méétbare beloftes.

Wat als mijn omega-6 / omega-3-balans wel optimaal blijkt te zijn?

Dan heb je een waarde lager dan 3:1. Als dit zo is (mijn complimenten trouwens!). Stuur dan je het pakket naar EQology terug. Als zij jouw juiste waarde bij start zien, storten ze het geld terug zodra ze je pakket weer ontvangen hebben (meld dit dan zelf bij EQology -één simpel mailtje volstaat-. Vanwege de anonieme priktest kan EQology dat zelf niet zien.) Zodra mijn waarde onder 3:1 is, zal ik de visolie blijven gebruiken (hieronder leg ik uit waarom).

Ik slik nu een andere visolie, kan ik overstappen? 

Ja, dat kan prima. Zelf slikte ik de capsules van Swanson. De Totox-waarde bleek veel hoger dan de visolie van EQology. Ik heb nog vergelijkend onderzoek gedaan naar verschillende merken visolie (van concentratie DHA/EPA, Totox-waarde tot prijs) en mede omdat Eqology ook vingerpriktesten aanbiedt kan ik je verzekeren dat dit op dit moment echt het beste pakket is. Goede omega-3-visolie hoort in de basissuppletie thuis. Het beschermt je tegen alle negatieve invloeden in de moderne maatschappij. Ik neem het dus iedere dag (10ml), en dit blijf ik doen.

Algenolie is toch veel duurzamer en beter? 

Ja, een algenolie is zeker duurzamer. Het grootste probleem is dat we met 7,2 miljard mensen op de aarde leven. De visolie van Eqology is de beste optie (of ‘minst slechte’), omdat het uit anders verloren biomassa (vis die anders richting diervoeding zou gaan) wordt gehaald. Veel mensen hebben laaggradige ontstekingen en een verhoogde omega-6 / omega-3-balans. Met visolie kun je deze balans snel beïnvloeden en verbeteren. Algenolie heeft een veel lagere dosering vetzuren (vaak ongeveer 250mg DHA en 125mg EPA) waardoor het herstel veel langer duurt. Ik vergelijk algenolie versus visolie vaak met een tuinslang of een brandweerslang. Het blussen van een brandje (lees: laaggradige ontsteking) duurt veel langer met een tuinslang. Sommige mensen die algenolie slikken blijven een verhoogde vetzuurbalans – dus een verhoogde omega 6 / omega 3-balans – hebben. Dus ook voor iedereen die algenolie slikt is een meting in het bloed altijd een zinvol idee (is mijn algenolie toereikend om mijn vetzuurbalans te herstellen? Ook hier is meten weten).

Korte uitleg over het prikken 

Veel mensen vinden een druppel bloed prikken spannend. Als je de volgende stappen neemt zie je dat het een simpele -en vrij pijnloze- procedure is. Je hoeft niet (nuchter) naar de bloedprikdienst! Deze test voer je thuis, zelf uit.

 1. open het pakket en haal alles eruit (retourenvelop, instructiekaart, bloedmonsterkaart, prikkers, ontsmettend doekje, pleistertje)
 2. was je handen
 3. wrijf je handen tegen elkaar om de bloedcirculatie te vergroten
 4. maak je vinger schoon met het doekje
 5. duw het prikkertje stevig op je vinger (tegen de zijkant van je ringvinger werkt het beste)
 6. duw twee druppels bloed uit je vinger
 7. vul de twee rondjes op de kaart met elke één druppel bloed (raak de kaart niet aan; het papier zuigt het bloed op.
 8. maak je vinger schoon en plak -eventueel- het pleistertje
 9. scheur het linkerdeel van de kaart af en bewaar dit goed!
 10. steek het deel met de twee rondjes terug in het mini-envelopje en steek het geheel in de retourenvelop (laat het zakje wat in de envelop zit er gewoon in zitten!)
 11. stuur het onderzoek op naar Noorwegen. Een postzegel is niet nodig!

Kijk anders deze video nog even

Hoe kan ik mijn uitslag opvragen als het anoniem is?

Zowel het bloedmonsterkaartje áls het deel wat jij hebt afgescheurd bevatten dezelfde code. Hiermee kun jij 15 tot 20 werkdagen na de eerste vingerpriktest jouw uitslag online opvragen.

Wat als ik ergens niet uitkom?

Dan kun je altijd contact met me zoeken. Wij helpen je graag (dus het komt altijd goed).

Ben jij klaar om in je gezondheid te investeren? Klik dan op onderstaande knop.

EQ PURE ARCTIC OIL

Deel, volg en like dit bericht:
Email
Pinterest1.1k

Whatsapp
Linkedin