Spring naar inhoud

Happy Healthy Choice

Happy Healthy Choice

Orthomoleculair geschoold zou ik geen knip voor mijn neus waard zijn als ik niet steeds zocht naar de beste producten.

Producten die ik zelf gebruik én producten die ik van harte aanbeveel, krijgen een plaats in deze website. Soms krijg ik van de leverancier een korting op een verkocht product. Soms ook niet. Jij deelt hoe dan ook mee in die korting.

Waarom Loveli?

Omdat ze alleen maar natuurlijke producten levert, zonder meuk of onnodige verpakking. En zuinig omdat je er lekker weinig van hoeft te gebruiken.

Waarom Eqology?

Omdat ze de schoonste producten levert die momenteel gemaakt worden. Duurzaam, onder strenge controle en uitgebreid gecertificeerd.

Waarom Evonuovo?

Omdat ze uitsluitend hoogwaardige grondstoffen gebruikt, hypo-allergeen en GMO vrij en geen / minimaal noodzakelijke hoeveelheid vulstoffen.

Waarom Divacup?

Omdat je jezelf niet elke maand vol hoeft te stoppen of toe hoeft te dekken met gebleekte watten. Daarbij past er in een cup veel meer dan in een tampon.

Waarom Daysy?

Omdat ik niet kan begrijpen waarom je jezelf vol wilt stoppen met hormonen voor iets waarvoor je lichaam zelf een meetinstrument heeft ingericht.

Waarom Boekenkast?

Omdat er niets lekkerders is dan met een boek op de bank leren over lichaam- en mindzaken en ze je bewustzijn over zaken te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *