Spring naar inhoud

Happy Healthy Choice

Happy Healthy Choice

Orthomoleculair geschoold zou ik geen knip voor mijn neus waard zijn als ik niet steeds zocht naar de beste producten.

Producten die ik zelf gebruik én producten die ik van harte aanbeveel, krijgen een plaats in deze website. Soms krijg ik van de leverancier een korting op een verkocht product. Soms ook niet. Jij deelt hoe dan ook mee in die korting.

Waarom Divacup?

Omdat je jezelf niet elke maand vol hoeft te stoppen of toe hoeft te dekken met gebleekte watten. Daarbij past er in een cup veel meer dan in een tampon.

Waarom Loveli?

Omdat er niets beter is dan natuurlijke producten. Geen meuk, geen onnodige verpakking en je hoeft lekker weinig te gebruiken.

Waarom Daysy?

Omdat ik niet kan begrijpen waarom je jezelf vol wilt stoppen met hormonen voor iets waarvoor je lichaam zelf een meetinstrument heeft ingericht.

Waarom Eqology?

Omdat ze de allerschoonste producten leveren die momenteel gemaakt worden. Duurzaam, onder strenge controle en uitgebreid gecertificeerd.

Waarom Evonuovo?

Evonuovo gebruikt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zijn hypo-allergeen en GMO vrij en bevatten geen of slechts een minimaal noodzakelijke hoeveelheid vulstoffen.

Waarom Boekenkast?

Omdat er niets lekkerders is dan met een boek op de bank leren over lichaam- en mindzaken en ze je bewustzijn over zaken te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *