Spring naar inhoud

Happy Healthy Breasts

Je kent het vast wel; pijnlijke of gevoelige borsten

En maak jij je dan zorgen over de gezondheid van je borsten?
Hoe zórg jij eigenlijk voor je borsten?

Hoe vaak zie je niet dat vrouwen -en soms mannen- gebukt gaan onder zorgen over hun borstgezondheid? We kennen allemaal wel iemand die lijdt -of leed- aan een of meerdere borstaandoeningen of je bent/was zelf het haasje. En die stress neemt golfsgewijs toe, zeker als de oproep voor 'de bus' weer in huis valt bij de vijftigplussers onder ons.

Weet je dat jij er zelf voor kunt zorgen dat je borsten zo gezond mogelijk zijn en blijven? Met soms zelfs kleine aanpassingen in je leefstijl. Laat mij je hierover informeren. Als je weet waar je mee te maken hebt, snap je ook waar je je druk om maakt en dat dat vaak helemaal niet nodig is. Gun jezelf die rust. Stress is in elk geval een absolute killer voor je borstgezondheid.

Praten over borsten is in onze cultuur niet zo normaal meer, laat staan dat we onze eigen borsten op de agenda zetten als gespreksonderwerp. Alsof we ons ervoor schamen. We gaan het pas over 'onze dames' hebben als angst, pijn of verdriet zijn intrede doet, of wanneer we zelf of in onze directe omgeving te maken krijgen met borstziektes of -aandoeningen. Dán beginnen we er over te praten, en dat is dan zelden met een positieve insteek.

En dáár kreeg ik de kriebels van. Ik ben 'Happy Healthy Breasts bijeenkomsten gaan organiseren. Inmiddels weet men mij te vinden en word ik hiervoor uitgenodigd. We hebben dan maar één agendapunt; onze borsten in al hun glorie. Zorgen vóór je borsten in plaats van zorgen óver je borsten. Als je weet wat je zelf kunt doen, neem je de regie weer in handen en dat geeft je kracht en zelfvertrouwen.

Ik ga je uitleggen dat borstgezondheid belangrijk is en ik leer je hoe je je borsten zo gezond mogelijk maakt en houdt. En natuurlijk is er volop ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen en het delen van je ervaring.

Kortom, een zeer interessante avond voor iedere vrouw, (piep)jong en (stók)oud.

happy healthy breasts
Wil je meer weten over een Happy Healthy Breasts bijeenkomst?
Neem dan gerust even contact met me op!
jayne-sophia happy healthy breasts