Spring naar inhoud

Happy Healthy Breasts informatiebijeenkomst

Je kent het vast wel; pijnlijke of gevoelige borsten

En maak jij je dan zorgen over de gezondheid van je borsten?
Hoe zórg jij eigenlijk voor je borsten?

Hoe vaak zie je niet dat vrouwen -en soms mannen- gebukt gaan onder zorgen over hun borstgezondheid? We kennen allemaal wel iemand die lijdt -of leed- aan een of meerdere borstaandoeningen of je bent/was zelf het haasje. En die stress neemt golfsgewijs toe, zeker als de oproep voor 'de bus' weer in huis valt bij de vijftigplussers onder ons.

Weet je dat jij er zelf voor kunt zorgen dat je borsten zo gezond mogelijk zijn en blijven? Met soms zelfs kleine aanpassingen in je leefstijl. Laat mij je hierover informeren. Als je weet waar je mee te maken hebt, snap je ook waar je je druk om maakt en dat dat vaak helemaal niet nodig is. Gun jezelf die rust. Stress is in elk geval een absolute killer voor je borstgezondheid.

Praten over borsten is in onze cultuur niet zo normaal meer, laat staan dat we onze eigen borsten op de agenda zetten als gespreksonderwerp. Alsof we ons ervoor schamen. We gaan het pas over 'onze dames' hebben als angst, pijn of verdriet zijn intrede doet, of wanneer we zelf of in onze directe omgeving te maken krijgen met borstziektes of -aandoeningen. Dán beginnen we er over te praten, en dat is dan zelden met een positieve insteek.

En dáár kreeg ik de kriebels van. Ik ben 'Happy Healthy Breasts' bijeenkomsten gaan organiseren. Inmiddels weet men mij te vinden en word ik hiervoor in het land uitgenodigd. Tijdens zo'n Happy Healthy Breasts hebben we maar één agendapunt; onze borsten in al hun glorie. Zorgen vóór je borsten in plaats van zorgen óver je borsten. Als je weet wat je zelf kunt doen, neem je de regie weer in handen en dat geeft je kracht en zelfvertrouwen.

Ik ga je uitleggen dat borstgezondheid belangrijk is en ik leer je hoe jij je borsten zo gezond mogelijk maakt en houdt. En natuurlijk is er volop ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen en het delen van je ervaring.

happy healthy breasts

Ik praat je bij en is er plenty ruimte voor antwoord op jouw vragen.

De bijeenkomst wordt geleid door Marielle van Tienen; zélfzorgprofessional en gespecialiseerd in vrouwengezondheid (orthomoleculair en hormonaal), manuele lymfedrainage en (borst)thermografie. Zij informeert je over de rol van onze borsten en de anatomische en fysiologische werking ervan. Ook vertelt ze wat lichaamsthermografie precies is, wat het verschil is met andere onderzoeken en hoe thermografie en manuele lymfedrainage je kan helpen bij een goede (borst)gezondheid.

Je krijgt geweldig veel begrijpelijke informatie over de anatomie, fysiologie en pathologie van borsten, handvatten voor borsten-zelfzorg, de rust en de ruimte om met andere vrouwen over borsten en borst-zorgen van gedachten te wisselen. Mijn missie is de angst weg te nemen wat borsten en borstsymptomen aangaat, zodat jij weer met plezier een relatie opbouwt met 'jouw dames' en met vertrouwen zelf de regie neemt.

Alles onder het genot van een hapje en een drankje én voor iedereen een fijn gevulde Booby(goodie)bag.

Een zeer interessante avond dus, voor elke vrouw! (Piep)jong en (stok)oud.
Dus vraag vooral je moeder, je zus, je vriendin of je (puber)dochter mee te gaan.
Ik kijk er nu al naar uit je te zien en al je vragen te beantwoorden!

Waar en wanneer?

ZALTBOMMEL

Datum:
dinsdag 26-10-2021

Aanvang:
19.30 uur, inloop 19.00 uur

Adres:
Vermeerstraat 1

5301VC Zaltbommel

Investering: € 15,-

TILBURG

Datum:
donderdag 28-10-2021

Aanvang:
19.30 uur, inloop 19.00 uur

Adres:
Reeshofdijk 7
5044 VB Tilburg

Investering: € 15,-

EDE

Datum:
woensdag 10-11-2021

Aanvang:
19.30 uur, inloop 19.00 uur

Adres:
Telefoonweg 116
6713 AL Ede

Investering: € 15,-

Wil je meer weten over een Happy Healthy Breasts bijeenkomst?
Neem dan gerust even contact met me op!
jayne-sophia happy healthy breasts
Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?