Spring naar inhoud

Eqology

Waarom kies ik voor Eqology?

Omdat het merendeel van de bevolking een steeds groter omega-3-tekort heeft, is het slim om een góed omega-3 supplement te kiezen. Het vertraagt de veroudering van ál je lichaamscellen (huid, haar, hersenen, ogen, spieren, gewrichten, etc), het zorgt voor een goede vochtbalans én het vermindert ontstekingen die op termijn kunnen leiden tot ernstige en chronische aandoeningen. Ook draagt het bij aan een normale bloeddruk en de juiste gehaltes cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.

De pure visolie is MSC- en CoC-gecertificeerd en afkomstig van de Noorse duurzame visvangst. Súperkoud en súpervers verwerkt, waardoor het niet naar vis smaakt of ruikt! Voor een betere werking zijn polyfenolen uit koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie, vitamine D3 en een zweempje citroen- of sinaasappelolie toegevoegd.

De pure omega-3 olie komt van 100% veganistische, duurzame en verse microalgen (Schizochytrium) met koudgeperste, hoogkwalitatieve biologische olijfolie. Een hint natuurlijk sinaasappelaroma en antioxidanten (essentieel rozemarijnextract, vitamine E en vitamine D2) zijn toegevoegd.

Eqology heeft voor haar Omega-3 producten mooie 'premium'pakketten samengesteld, zoals:

6 maanden pakket
abonnement

6 maanden pakket
ineens #voordeel

6 maanden pakket
abonnement

6 maanden pakket
ineens #voordeel

Wil je hier meer over weten, ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem dan contact met me opIk zoek graag met je uit welk pakket het beste bij jou past én ik kan je informeren over de grootste korting op dat moment, of lopende acties.

Kies je voor een premiumpakket, wat je al een forse korting oplevert, dan krijg je daarnaast óók nog eens voor 25% korting op o.a.:

Wil je hier meer over weten, ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem dan contact met me opIk zoek graag met je uit wat het beste bij jou past én ik kan je informeren over de grootste korting op dat moment, of lopende acties.

Eqology baseert haar productfilosofie op evenwicht en harmonie; met jou, je lichaam en je omgeving. De producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling en -productie vindt plaats in Noorwegen en in de EU conform GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op WADA’s (World Anti-Doping Agency) “verboden lijst” voorkomen.

En natuurlijk test Eqology haar producten niet op dieren. Lees meer hierover.