Spring naar inhoud

Eqology

Waarom kies ik voor Eqology?

Omdat het merendeel van de bevolking een steeds groter omega-3-tekort heeft, is het slim om een góed omega-3 supplement te kiezen. Het vertraagt de veroudering van ál je lichaamscellen (huid, haar, hersenen, ogen, spieren, gewrichten, etc), het zorgt voor een goede vochtbalans én het vermindert ontstekingen die op termijn kunnen leiden tot ernstige en chronische aandoeningen. Ook draagt het bij aan een normale bloeddruk en de juiste gehaltes cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.

De visolie is MSC- en CoC-gecertificeerd en afkomstig van de Noorse duurzame visvangst. Súperkoud en súpervers verwerkt, waardoor het niet naar vis smaakt! Voor een betere werking zijn polyfenolen uit koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie, vitamine D3 en een zweempje citroenolie toegevoegd.

EQ Pure Arctic Oil Premium zonder EQ Omega-3 Test Kit 6 mnd

EQ Pure Arctic Oil Premium met 1 EQ Omega-3 Test Kit 6 mnd

EQ Pure Arctic Oil Premium met 2 EQ Omega-3 Test Kit 6 mnd

Kies je voor een premiumpakket, dan zorgt dat óók voor 25% korting op o.a.:

EQ Anti Age Collagen

EQ VITAMIN K2 TEST KIT

EQ-omega-3-test-kit-nl

EQ K2+D3

EQ ESSENTIAL 2pack

EQ-pure-vegan-shake-500g-nl

Ben je hierin geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem dan contact met me opIk geef je graag advies over de producten en welke producten het beste bij jou passen.

Eqology baseert haar productfilosofie op evenwicht en harmonie; met jou, je lichaam en je omgeving. De producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling en -productie vindt plaats in Noorwegen en in de EU conform GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op WADA’s (World Anti-Doping Agency) “verboden lijst” voorkomen.

En natuurlijk test Eqology haar producten niet op dieren.