cbd-olie wietolie
Geen categorie

CBD-olie van Endoca

Wat maakt Endoca bijzonder?

Endoca is een klein familiebedrijf dat trots is op zijn kwaliteit, transparantie en uitstekende klantendienst.  Zij hoeven geen rekening te houden met aandeelhouders en investeren alle winst in onderzoek, het verbeteren van onze productiestandaarden en in het beschikbaar maken van CBD voor hen die het zich niet kunnen veroorloven. Lang voordat Endoca als bedrijf CBD-producten begon te verkopen, wisten ze al dat een goede gezondheid om veel meer gaat dan gewoon cannabis nemen als voedingssupplement of om te genezen.

cbd-olieHun hennepplanten zijn 100% biologisch en ze vermijden genetisch gemodificeerde producten of onnatuurlijke chemicaliën. Ze hebben ook stappen gezet richting hun doel van duurzaamheid: ze zijn al begonnen met het opvangen van CO2-deeltjes in de buitenlucht en recycleren die tot 100% natuurlijke 'plant wash'. CO2-washing is een relatief nieuwe technologie, maar zij hebben het omarmd omdat hij efficiënt is en absoluut vrij van vervuilende stoffen. De planten komen enkel in contact met biologische en duurzame producten; zo krijgen ze hennepolie met zo veel mogelijk CBD.

En dat geldt voor het hele proces, niet enkel voor het kweken. Van het moment dat ze het zaadje in de grond steken tot ze het eindproduct verpakt hebben: zij houden vast aan hun principes. Waarom een goeie, biologische start verknoeien door op het einde bijtende chemicaliën en artificiële stoffen toe te voegen? Zij garanderen een volledig biologisch product af te leveren. Bovendien, als je bijvoorbeeld cannabidiolextract (CBD) voor medische doeleinden gebruikt, dan is het laatste wat je wilt onnodige chemicaliën in je lichaam.

"Ondanks de grote vooruitgang in de medische wetenschap worden we als maatschappij steeds zieker: volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het aantal nieuwe gevallen van kanker de voorbije twintig jaar met 70% toegenomen. En toch denken relatief weinig mensen na over hoe we ons leven leiden en beseft bijna niemand dat we onszelf langzaam maar zeker doden door wat we eten en door de chemicaliën die we in ons lichaam binnenbrengen. De industriële revolutie heeft onze levenswijze drastisch veranderd, van geneeskunde tot landbouw. Maar de industriële revolutie was nog maar het begin. Ja, we hebben ontdekt hoe we een berg steenkool in elektriciteit kunnen omzetten. Maar hoe verhinderen we dat de rook van steenkool onze steden verstikt en dat de stof en ongelukken in mijnen, onze mijnwerkers doodt? Daarvoor hebben we nog steeds geen oplossing…

We staan voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe revolutie. De uitdaging: hoe gaan we om met de gevolgen van onze daden? Daarvoor kijken we naar een duurzame toekomst, zowel wat betreft productie als consumptie. En net zoals de industriële revolutie de wereld voor altijd veranderde, zullen we nu een groene revolutie meemaken."

close

Ken je iemand die dit bericht niet mag missen? Stuur het gerust door :)