Een gezonde geest in een gezond lichaam

Een klassieke uitspraak, en zó waar!  Want hoe kun je (weer) gezond worden als je merkt dat je lijf niet mee wil?

Hoe vaak zie je niet dat mensen zich stram en houterig bewegen, soms met een van pijn vertrokken gezicht zoeken naar een positie die ze de meeste verlichting geeft?  Je herkent dit wel, toch? Als je je eens blesseerde, ergens tegenaan stootte of bestwel spierpijn had van een ongecontroleerde inspanning. Of erger nog; hardlopen tegen wil en dank!

Pijn aan je lijf werkt niet motiverend om een stapje extra te zetten in de richting van een sterk, fit en gezond lichaam. Natuurlijk is gezondheid afhankelijk van een scala aan factoren. Naast voeding en stressreductie is een zo fit en sterk mogelijk lichaam erg belangrijk.

Maar hoe word je nou fit als je al zoveel hebt geprobeerd wat ‘toch niet werkt’? Als je geblesseerd bent of als je herstelt van een ziekte of ongeluk?

Door schade en schande wijs geworden, heb ik mijn hart verpand aan Powerwalk en ik geef 8 keer per week les in en rond Zaltbommel met ‘Powerwalk Zaltbommel‘ en in Den Bosch met ‘Happy Healthcare Powerwalk‘.

Powerwalk is NIET snelwandelen en OOK NIET met die stokken en AL HELEMAAL NIET (alleen) voor bejaarden!
Powerwalk is WEL stevig doorstappen met beproefde technieken, gewoon met je eigen lichaam, zonder hulpmiddelen als touwen, gewichten, elastieken of stokken.
Powerwalk is juist geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ben je geblesseerd of zwanger en twijfel je? Kun je lopen, maar heb je (soms) pijn of problemen? Óók dan kun je meedoen. Neem even contact op!

Ervaar het eens met een Beginnerscursus! Je kunt aan het begin van elke maand instromen. Beginners en gevorderden lopen in één groep en halen desondanks het beste uit zichzelf. Daar is je trainer voor!
We lopen trouwens altijd buiten, weer of geen weer. Allen bij ijs en onweer blijven ook wij thuis.

Deel, volg en like dit bericht:
Email
Pinterest1.1k

Whatsapp
Linkedin