Spring naar inhoud

Aanbod

Wat doet een Zelfzorgverlener?

Soms heb je iemand nodig die met je meedenkt. Iemand waar je mee kunt sparren over waar jij tegenaan loopt en wat jou gaat helpen. Over de stappen die je kunt zetten, over hoe je het allemaal inricht in je drukke leven; hoe je je omgeving mee krijgt in jouw nieuwe manier van leven; hoe je je medewerkers motiveert stappen te zetten als het over gezondheid gaat. Dat soort zaken.

Voel je een klik met me en heb je het gevoel dat ik je vooruit kan helpen? Dan wil je vast weten hoe mijn werkwijzer er praktisch uitziet.

Nou, dat hangt helemaal van je vraag af!

Wat krijg je als je voor mij kiest?

Vitaliteit vind ik het hoogste doel om na te streven. Vitaal ben je als je bovenop je fysieke gezondheid, de levensenergie voelt stromen. Ik steek primair in op lichamelijke gezondheid. Mentale en sociale gezondheid zijn op de achtergrond altijd aanwezig. Afvallen is hooguit een bijproduct. Jij krijgt altijd maatwerk! Jij bent immers uniek. Ik scheid hoofd- van bijzaken, zodat je begint met de stappen die jou de meeste winst opleveren. Ik help je jouw doelen te bereiken. 

Ik werk volgens de principes van leefstijlgeneeskunde; ik kijk met je naar je voeding,  je dagelijkse leven, je bewegingspatroon, of je wel voldoende aan ontspanning toe komt, enzovoorts. Wanneer ik het plaatje compleet heb geef ik je een gedegen persoonlijk advies in praktische stappen.

Neem je lijf en leven in de hand; je eigen twéé handen!

Als wij klaar zijn, maak je bewuste keuzes, stel je prioriteiten en geniet je bewust van iedere dag. Het is namelijk jóuw leven en jíj bepaalt hoe je leven vorm geeft; wat ervoor zorgt dat je met een goed gevoel opstaat en de hele dag voldoende energie en levenslust hebt.

Een waarschuwing vooraf!

Mijn enthousiasme kan nogal aanstekelijk zijn, voor je het weet denk je ook in slimme voeding, bij jou passende beweging en relaxte ontspanning! Ik moedig je aan, ik juich je toe, ik spreek je moed in en ik beantwoord je vragen.

Leefstijl

Ik geef je de handvatten die je stap voor stap helpen, waardoor je weer fit wordt en kunt doen wat jij graag wilt.

We gaan 6 maanden samen aan de slag om je leefstijl meer in lijn te brengen met waar je lichaam voor gemaakt is, en jij je gezonder en gelukkiger gaat voelen.

Lees verder

Onderzoek

Van vingerpriktesten tot een volledig thermografisch lichaamsonderzoek, ben je bij mij aan het goede adres.

Blijf op de hoogte van fysieke en fysiologische veranderingen in goede -en minder goede- zin. Gezondheidspreventie dus.

Lees verder

Behandeling

Manuele Lymfedrainage (MLD), in mijn ogen de meest basale vorm van  gezondheidspreventie en gezondheidszorg. MLD helpt je de afvalstoffen af te voeren, waardoor je lichaam weer voedingsstoffen op kan nemen.

Gezondheidspreventie dus.

Lees verder

Happy Healthy Choice

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wat zijn nou goede en minder goede producten? Wat werkt en wat niet? Alleen een product dat ik met een gerust hart zelf zou gebruiken, krijgt een plaats.

Soms krijg ik korting op een verkocht product. Soms ook niet. Jij deelt hoe dan ook mee in die korting.

Lees verder

Wil je eerst kennismaken?

Plan daarvoor dan een vrijblijvend telefoongesprek in, dan kan ik je belangrijkste vragen beantwoorden en bepalen we samen of ik je kan begeleiden.

Als we besluiten welk traject jou verder gaat helpen, plannen we meteen de eerste afspraak.

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided
Start chat
1
Waar kan ik je bij helpen?