Spring naar inhoud

Aanbod

Wat doet een Wegwijzer in Zelfzorg?

Soms heb je iemand nodig die met je meedenkt. Iemand waarmee je kunt sparren over waar jij tegenaan loopt en wat jou gaat helpen. Over de stappen die je kunt zetten, over hoe je het allemaal inricht in je drukke leven, hoe je je omgeving mee krijgt in jouw nieuwe manier van leven, hoe je je medewerkers motiveert stappen te zetten als het over gezondheid gaat, dat soort zaken.

Daarvoor kun je bij mij terecht.

Wat kun je van leefstijlcoaching verwachten?

Voel je een klik met me en heb je het gevoel dat ik je vooruit kan helpen? Dan wil je vast weten hoe die leefstijlcoaching er praktisch uitziet. Nou, dat hangt helemaal van je vraag af!

growing happy healthcare

Verbeter je gezondheid

Ik geef je de handvatten die je stap voor stap helpen, waardoor je weer fit wordt en kunt doen wat jij graag wilt.

We gaan 6 maanden samen aan de slag om je leefstijl meer in lijn te brengen met waar je lichaam voor gemaakt is, en jij je gezonder en gelukkiger gaat voelen.

Lees verder

Is sport altijd goed?

Naast bij jou passende voeding en een manier van goed omgaan met stress is een zo fit en sterk mogelijk lichaam erg belangrijk.

Hoe word je nou fit als je al zoveel hebt geprobeerd wat ‘toch niet werkt’? Als je geblesseerd bent of als je herstelt van een ziekte of ongeluk?

Lees verder

Voor bedrijven

Ziekteverzuim, collega's die fouten maken en hun vertrouwde energieniveau zijn verloren, dragen bij aan forse verborgen kostenposten en verpesten de werksfeer.

Vreemd genoeg vertaalt dit zich zelden in een effectief gezondheidsprogramma.
Daar kan ik je bij helpen.

Lees verder

Ik wil eerst met je kennismaken

We plannen dan een vrijblijvende call in, waarin ik je vragen stel over je huidige situatie. Dan kan ik ook je belangrijkste vragen beantwoorden en bepalen we samen of ik je kan coachen.

Mail me voor een kennismakingscall

marielle van tienen happy healthcare
Deel, volg en like dit bericht:
Email
Pinterest1.1k
Pinterest
Pinterest
Whatsapp
Linkedin