Spring naar inhoud

Aanbod

Wat doet een Zelfzorgverlener?

Soms heb je iemand nodig die met je meedenkt. Iemand waarmee je kunt sparren over waar jij tegenaan loopt en wat jou gaat helpen. Over de stappen die je kunt zetten, over hoe je het allemaal inricht in je drukke leven, hoe je je omgeving mee krijgt in jouw nieuwe manier van leven, hoe je je medewerkers motiveert stappen te zetten als het over gezondheid gaat, dat soort zaken.

Wat kun je van mij verwachten?

Voel je een klik met me en heb je het gevoel dat ik je vooruit kan helpen? Dan wil je vast weten hoe mijn werkwijzer er praktisch uitziet.

Nou, dat hangt helemaal van je vraag af!

recovery happy healthcare

Wat krijg je als je voor mij kiest?

Ik ben een kei in het scheiden van hoofd- en bijzaken, zodat je begint met de stappen die je de meeste winst opleveren. Ik help je jouw doelen te bereiken. Oh, en ik doe niet aan 'standaard'; je krijgt altijd maatwerk! Jij bent immers uniek.

Ik werk volgens de principes van leefstijlgeneeskunde; ik kijk met je naar je voeding,  je dagelijkse leven, je bewegingspatroon, de mate van stress die je in je leven ervaart, enzovoorts. Wanneer ik het plaatje compleet heb geef ik je een gedegen persoonlijk advies in praktische stappen.

Neem je lijf en leven in de hand; je eigen twéé handen!

Als wij klaar zijn, maak je bewuste keuzes, stel je prioriteiten en geniet je bewust van iedere dag. Het is namelijk jóuw leven en jíj bepaalt hoe je leven vorm geeft; wat ervoor zorgt dat je met een goed gevoel opstaat en de hele dag voldoende energie en levenslust hebt.

Een waarschuwing vooraf!

Mijn enthousiasme kan nogal aanstekelijk zijn, voor je het weet denk je ook in bij jou passende beweging, relaxte ontspanning en verantwoorde lekkernijen! Ik moedig je aan, ik juich je toe, ik spreek je moed in en ik beantwoord je vragen.

Leefstijl

Ik geef je de handvatten die je stap voor stap helpen, waardoor je weer fit wordt en kunt doen wat jij graag wilt.

We gaan 6 maanden samen aan de slag om je leefstijl meer in lijn te brengen met waar je lichaam voor gemaakt is, en jij je gezonder en gelukkiger gaat voelen.

Lees verder

Onderzoek

Je kunt bij mij terecht voor diverse onderzoeken. Van vingerpriktesten tot een volledig thermografisch lichaamsonderzoek.

Zo houd je een vinger aan de pols en blijf je op de hoogte van fysieke en fysiologische veranderingen in goede -en minder goede- zin. Gezondheidspreventie dus.

Lees verder

Happy Healthy Choice

Zie jij door de bomen het bos niet? Wat zijn nou goede en minder goede producten? Wat werkt en wat niet? Alleen een product dat ik met een gerust hart zelf zou gebruiken, krijgt een plaats.

Soms krijg ik korting op een verkocht product. Soms ook niet. Jij deelt hoe dan ook mee in die korting.

Lees verder

Ik wil eerst met je kennismaken

We plannen daarvoor een vrijblijvend telefoongesprek in, waarin ik je vragen stel over je huidige situatie. Dan kan ik ook je belangrijkste vragen beantwoorden en bepalen we samen of ik je kan coachen.

Als we besluiten welk traject jou verder gaat helpen, plannen we meteen de eerste afspraak.

Plan zelf je telefoongesprek in

(kies voor Leefstijl en dan Vrijblijvend telefoongesprek)